promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbocsátott apjának Szilágyi István unokája
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Tudom, hogy szörnyű dolgok történtek a családunkban, de mindig arra gondolok, amit papa tanított" – mondta Szilágyi István unokája, a 17 éves Nándi, jelezve ezzel, hogy megbocsát édesapjának.

Még májusban írtuk meg, hogy elhunyt Szilágyi István, akit ország csak Lópici Gáspárként ismert meg. A rendőrség gyanúja szerint az ismert színészt fia, Sz. Péter ölhette meg, aki jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartózkodik. Az elmúlt hónapok alatt számtalan dolog történt a családdal, legfőképp Szilágyi István özvegyével, Humenyánszky Jolánnal. 

Nem elég, hogy Jolika néni hatalmas adóságokkal küzd, családi problémák is akadnak. Még augusztus közepén botrányba fulladt, amikor Szilágyi István unokája, Nándi, és családja felkereste Jolika nénit, mostran azonban úgy tűnik, rendeződik a helyzet.

„Emlékszem, a nagypapa mindig azt mondta, a család a legfontosabb, és az, hogy minden körülmények között összetartsunk. Tudom, hogy szörnyű dolgok történtek a családunkban, de mindig arra gondolok, amit papa tanított. Meg kell bocsátani és a családnak össze kell tartani. Én is így teszek, és remélem, hogy a mama sem felejtette el, ki az igazi családja, kik a rokonai, akik önzetlenül szeretik. Tudom, hogy szeret engem, ahogyan apát is, és minden erejével azon lesz, ahogyan mi is és a család régi barátai is, hogy a lehetőségekhez képest segítsük őt. Hamarosan újra hazalátogatunk, remélem, addig minden rendben lesz" – fogalmazott a Blikknek Humenyánszky Jolán unokája, a 17 éves Nándi.

Szilágyi István özvegye a gyilkossággal gyanúsított fiáról is beszélt. Mint mondta, ahogy tud, segít fiának. „Sajnos, nagyon kevés a nyugdíjam, és egy részét el is veszik a hitelek miatt, de ha itt összegyűlik egy kis pénz, abból majd küldök neki csomagot, bár nem tudom, mire lehet szüksége" – tette hozzá Jolika néni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás