promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkeserítő a helyzet, Szilágyi István özvegye hatalmas adóssággal küzd
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szilágyi István özvegye, Jolika néni folyamatosan kapja a különböző tartozásokról, be nem fizetett számlákról szóló csekkeket. „Hihetetlen az a káosz, ami Jolika néni körül uralkodik! Napról-napra elkeserítőbb a helyzet…" – fogalmazott Baricz Desző, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa.

Nem elég, hogy borzalmas körülmények között él Szilágyi István özvegye (a tető állapota miatt a helyiség, ahol alszik, beázik), amióta férje meghalt, fia pedig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van folyamatosan, szinte minden nap újabb és újabb problémákkal szembesül.

Jolika néni folyamatosan kapja a különböző tartozásokról, be nem fizetett számlákról szóló csekkeket. Előbb jött 430 ezer forintról szóló számlatartozás, majd a NAV is küldött egy hatvanezres csekket. De ez még semmi, ugyanis a Ripost arról ír, hogy

„az özvegy segítője, Baricz Desző, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, a napokban egy több mint 2 millió forintról kiállított számlalevelet vett ki a postaládából".

A vízművek, a csatornázási művek és a Díjbeszedő Faktorház Zrt pontosan 2 002 269 forintot követel Jolika nénin, ugyanis, mint kiderült, 2016 óta a közüzemi számlák (amik Humenyánszky Jolán nevén vannak) nem lettek kifizetve.

„Fogalmam sincs, mi történik itt… Dezső csak bontja és bontja a folyamatosan érkező számlaleveleket. Én azt gondoltam, hogy a fiam Péter mindent kézben tartott, de ezek szerint tévedtem. Elképzelni sem tudom, mihez kezdjek ezekkel a csekkekkel!” – mondta Jolika néni a Ripostnak.

Ami tetézi a bajt, hogy fia, Péter nagy összegű hitellel terhelte édesanyja házát és hiteleket vett fel magánszemélyektől is, és több cégnek engedélyezte, hogy székhelyként használják az ingatlant. „Hihetetlen az a káosz, ami Jolika néni körül uralkodik! Napról-napra elkeserítőbb a helyzet…" – fogalmazott Baricz Desző, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás