promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilágyi Istvántól szívszorító levéllel búcsúzott unokája
Borítókép:  Blikk/Zsolnai Péter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt nem lehetett ott Szilágyi István temetésén a színész unokája, Szilágyi Nándor. A tizenhét éves fiú ezért levelet írt nagypapájának, amit a temetésen olvastak fel.

Eltemették Szilágyi Istvánt. Az ország által csak Lópici Gáspárként ismert színészt május 3-án ütötte agyon egy kalapáccsal a gyilkossággal gyanúsított és letartóztatás alatt lévő, jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe zárt fia. Hiába szerette volna Szilágyi István özvegye, Jolika néni, hogy Sz. Péter is ott lehessen a temetésen, ez végül nem történt meg. A szertartáson végül Humenyánszky Jolán mellett a színész kollégái és tisztelői vettek részt – mint a Blikk írja, nagyjából 50 fő gyűlt össze.

A koronavírus-járvány miatt nem tudott ott lenni a temetésen Szilágyi István unokája, a jelenleg az édesanyjával Brüsszelben élő Szilágyi Nándor. De a tizenhét éves fiú írt egy levelet, amit Forgács Péter olvasott fel. A Győri Nemzeti Színház igazgatója még a szertartás előtt a Ripostnak elárulta, hogy a legnehezebb rész az lesz, amikor felolvassa majd az unoka sorait.

„Természetesen, ahogy a templomi búcsúztatón, úgy a temetésen is rövid beszéddel készülök. Fájdalmas tisztség az enyém, hiszen mindannyian nagyon szerettük Pistát. A temetés legnehezebb része számomra az lesz, amikor felolvasom az unoka, Nándi sorait. A fiú nagyon érzékeny lelkű, és mivel nem tudnak az édesanyjával hazautazni, rendhagyó módon búcsúzik el a nagyapjától. Szívhez szóló sorokat írt, amiket a temetésen majd mindenki hallhat. Köszönetet mondott neki a sok törődésért, hiszen nagyon szoros volt közöttük a kapcsolat, biciklizni is Pista tanította meg a fiút. A levél megható, és tele van szeretettel” 

– mondta Forgács Péter a bulvárlapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás