promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilágyi István özvegye szeretné, hogy a fia ott legyen a temetésen
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze Humenyánszky Joli érzi, hogy nagy port kavarhat, ha az apagyilkos is ott lesz a búcsúztatón.

Nem olyan rég adtunk hírt arról, hogy Humenyánszky Jolinak rengeteg dolog szakadt a nyakába a férje halála után, mivel a tragédia mellett a családnak rengeteg tartozása van. Persze az özvegynek jelenleg a legfontosabb az, hogy valamilyen módon el tudja intézni, hogy a fia is ott legyen a temetésen.

Jolika néni szemtanúja volt a gyilkosságnak, és vallomást is tett a rendőrségen, de mégsem tud haragudni a mentális gondokkal küszködő fiára. Úgy érzi, ott lenne a helye a temetésen pénteken.

„Szinte biztos vagyok benne, hogy megbánta, amit tett, és szeretne elbúcsúzni az apjától. Mindenesetre én szeretném, ha ott lehetne, de nem tudom, hogy van-e erre lehetőség. Az ügyvéd szerint már nagyon rövid az idő arra, hogy megkapja az engedélyt, de nem adom fel”

- nyilatkozta a Ripostnak az özvegy, aki minden követ megmozgatott az ügy érdekében, de ő maga is tudja, hogy nem a legjobb ötlet az, hogy Szilágyi Péter is részt vegyen a búcsúztatón.

„A szívem azt súgja, hogy Péternek ott kellene állnia mellettem a temetésen! De persze lehet, hogy rossz vért szülne a jelenléte.”

- tette hozzá az asszony.

Ez több, mint valószínű, hogy nem történik meg, mivel a legendás színész fia jelenleg harmincnapos előzetes letartóztatását tölti az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben, az édesanyjával pedig alapból nem találkozhat, mivel Joli néni tanú az ügyben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás