promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilágyi István özvegye elmondta, hogy melyek voltak férje utolsó szavai
Borítókép:  Szilágyi István özvegye, Jolika néni. Forrás: Ripost.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár nappal ezelőtt Szilágyi István özvegye, Jolika néni terhelő vallomást tett fiára, most a Ripostnak nyilatkozott.

Jolika néni a rendőrségen elmondta, miután Sz. Péter nem talált otthon nyugtatót ideges lett, Szilágyi István pedig nyugtatni próbálta, de a fiú csak idegesebb lett, s egy kalapáccsal halálos ütést mért a színész fejére.

Szilágyi István özvegye a tragédia óta csak nyugtatókkal tud aludni, és érthetően megviselték a történtek. Jolika néni elmondta, hogy a tragédia napján is a gyógyszerét kereste, de a családnak nem volt pénze arra, hogy ki tudja váltani a receptet:

„Péter napok óta nem volt jól, mert elfogytak a gyógyszerei… Szombaton már megőrült és kárt tett magában. A saját fejét verte az ágykeretbe, amivel csúnya sérüléseket okozott magának. Akkor még sikerült őt szép szóval megfékeznünk, de másnap kora reggel kezdődött elölről a roham... Ugyanaz kezdődött, ami egy nappal korábban… Pista szépen, csendben szólt hozzá, nem veszekedett, csak szerette volna megvédeni a fiunkat önmagától. Ekkor Péter nekiugrott és ütlegelni kezdte az apját, majd egy pillanattal később felkapta az első keze ügyébe kerülő tárgyat, egy kalapácsot és... Pista még az ütés előtt annyit tudott mondani: »Ne csináld, fiam!«, de többre már nem maradt ereje. Ezek voltak az utolsó szavai… Másodpercek alatt zajlott le minden. Pista a földre esett, Péter pedig még ráugrott… A férjemnek pacemakerje volt, ami szerintem ekkor leállt. Talán, ha ott sikerül őt megfékeznem, a férjem még ma is él, de nem tudom...”

A szörnyűséget látva Jolika néni a közeli kisboltba rohant, ahol kiabálva elmondta, hogy mi történt. Eközben az egyik vásárló berohant a házba, és ő rángatta le Sz. Pétert az édesapjáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás