Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Váratlan fordulat L.L. Junior fiának halála ügyében

Váratlan fordulat L.L. Junior fiának halála ügyében

Színes

Váratlan fordulat L.L. Junior fiának halála ügyében

Színes

Promotions 09:09

Tovább folyik a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla fiának, Dávidkának a halála ügyében. „Az ügyészség számára a mai napig kérdéses, mi és hogyan történhetett. Emiatt van szükség újabb kihallgatásokra" – mondta dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

Egy évvel ezelőtt történt, hogy L.L. Junior és Hopp Csilla fiát, Dávidkát halálra gázolta egy autó Zuglóban. Azóta is tart a nyomozás, ami nemhogy véget ér volt, inkább váratlan fordulatot vett – legalábbis erről számolt be a Bors a megszerzett információi alapján. A bulvárlap ugyanis megtudta, a tanúkat újra kihallgatják, így tovább folyik a nyomozás a tragédia kapcsán.

„Új fordulat az ügyben, hogy a tanúkat újra kihallgatják, s korántsem zárják le a nyomozási szakasz. Mivel a térfigyelő kamera a kérdéses pillanatban nem arra mozgott, s így sajnos nincs felvétel a történtekről, s a tanúk vallomásai is ellentmondóak, mert ki így látta, ki úgy a történteket, az ügyészség számára a mai napig kérdéses, mi és hogyan történhetett. Emiatt van szükség újabb kihallgatásokra" – mondta Borsnak dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

Az ügyvéd elárulta, a nyomozók perdöntő bizonyítékot keresnek, egyúttal jelezte, végeredmény az ügy váratlan fordulata ellenére sem kétséges: az édesanya, Hopp Csilla nem kap börtönbüntetést. Az ügy végkimenetelét L.L. Junior és ügyvédje, Mester Csaba is hasonlóan látja kollégájához.

Borítókép: Lokál/Máté Krisztián