promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Két külön életet éltem” – nehézségeiről mesélt L.L. Junior gyerekeinek anyja
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hopp Csilla, L.L. Junior gyerekének anyja őszintén mesélt fia elvesztése után érzett fájdalmáról, a nehézségekről. Mint mondta, három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szeme előtt a baleset.

Öt hónappal gyermeke elvesztése után, Hopp Csilla, L.L. Junior volt párja a Story magazinnak mesélt arról, először és utoljára, hogyan élte meg a tragádiát. Min ment, megy keresztül nap, mint nap. Ahogy arról is beszélt, hogy a szeretet útját választotta, belekapaszkodik abba a szeretetbe, amit a gyermeke iránt érez, és megtanul együtt élni azzal, amivel a legnehezebb.

„Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet. Érdekes, rémálmaim viszont nem voltak, ha nagy nehezen sikerült elaludni, akkor már nem jött elő mindez. Dávidkával azóta talán, ha háromszor álmodtam, de nem a balesetről, hanem arról, hogy boldogan ölel, puszil, mosolyog rám a hatalmas szeretetével. És amikor felébredtem, azt hittem, hogy ez a valóság, és az ébrenlét, az elveszítése az álom… Biztosan azért van ez, mert nekem olyan, mintha itt lenne velem, és ez mindig így is lesz, minden pillanatban az életem része lesz”

– fogalmazott Hopp Csilla.

A nő elárulta, nem hibáztat senkit és semmit, csak magát okolja a balesetért, s úgy gondolja, hogy ez így is marad. Ugyanakkor gyereke, Lacika miatt talpra kellett állnia, ahogy azt is meg kell tanulnia, hogyan éljen együtt másik gyermeke elvesztésével.

Az énekes, L.L. Junior korábbi párja a szeretet útját választott, a bezárkózás, az alkohol és a gyógyszer helyett. 

„Egyfolytában csak azt mondogattam magamban, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, én már sebezhetetlen vagyok, mert Lacikát fel kell nevelnem, úgy, hogy büszke legyen rám. Neki kell bizonyítanom. A saját életünkben főszereplők vagyunk, de én már nem vagyok az, valahogy úgy érzem magam, hogy a fiam életének lettem egy mellékszereplője, érte kell mindent csinálnom”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás