promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gázoló férfi levelet írt és találkozna L.L. Juniorékkal
Borítókép:  Blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfinek a vallomások során újra és újra át kell át kell élnie a borzalmakat.

[[adv]]

Beszámoltunk arról, hogy halálra gázolták L.L. Junior kisfiát, ezek után elkezdődött az üzengetés a két fél között.

A gyerek édesanyjának írására válaszolva – miközben fia temetését intézi – a rapper egy videót osztott meg közösségi oldalán, amit aztán eltávolított:

„Én megpróbáltam békésen lerendezni ezt, de Csilla kiírása megdöbbentett. Senki nem akarja elvenni a gyerekét.”

Majd jött egy újabb videót, amit szintén törölt L.L. Junior, amelyben arról beszél, hogy megbánta kirohanását, és békésen szeretné lerendezni a vitát.

A Blikknek nyilatkozott az idős gázoló ügyvédje:

„Ügyfelem a tanúkénti kihallgatása után a rendőrségen hagyott egy levelet, amelyet a hozzátartozóknak címzett, ebben részvétét fejezi ki és bár felelősségét nem ismeri el, őszinte részvétét fejezte ki. Édesapaként és nagypapaként elképzelni sem tudja, milyen fájdalom lehet elveszíteni egy kisgyermeket. Ezt a tragédiát valószínűleg soha nem tudja majd feldolgozni. F. Tamás nyitott lenne egy személyes találkozóra a szülőkkel, ám egyelőre úgy tűnik, ők ezt nem szeretnék. A vallomások során újra és újra át kell élnie a történteket, amely feltépi a még be sem gyógyult sebeket.”

Eközben sokan, sokféleképpen megnyilvánultak már a tragédia kapcsán, mi most a közösségi médiát aktívan használó műsorvezető Vujity Tvrtko írását emeljük ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás