promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikiniben szexizik a Barátok Közt sztárja, félmeztelenül pózol Demi Rose
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napján érkezik a heti hírösszefoglaló. Benne Baukó Éva és Demi Rose szexi képeitől egészen odáig, hogy Messi korábbi ügynöke arról beszélt, hogy folytathatja az argentin labdarúgó. Mutatjuk az érdekesebb tartalmakat!

Ha vasárnap, akkor heti hírösszefoglaló. Nézzük az érdekesebb híreket, cikkeket:

  • Baukó Éva a magyar tengernél tölti a napjait, amiről folyamatosan újabb és újabb képeket oszt meg az Instagram-oldalán. Mondani sem kell, hogy ezeknek a többségén bikiniben látható. A korábbi valóságshow szereplő nem szégyellős.
  • Persze, a Barátok Közt sztárját, Kardos Esztert sem kell félteni. A színésznő kiélvezi a nyár utolsó napjait, és a budapesti medencéjéből posztolt néhány bikinis képet. Alább megnézheti a fotókat.
  • Nem menjünk el Demi Rose mellett sem, ő az egyik legnépszerűbb Insta-modell. Több, mint 14 milliós követőtábora naponta kap újabb és újabb pikáns fotókat, melyeken a 25 éves szépség nem szégyelli megmutatni méretes idomait.
  • A forró képek mellett azért arról is fontos beszámolni, hog műsorváltozás lesz a TV2-n, ami Mintaapákat is érinti. Alább mutatjuk, miről is van szó pontosan.
  • És persze a Lionel Messi-ügyről sem szabad megfeledkezni. Az argentin zseni menni Barcelonából, korábbi ügynöke már azt is tudni véli, hol folytatja pályafutását a játékos.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás