promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi korábbi ügynöke elárulta, hogy hol folytatja az argentin játékos
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messi korábbi ügynöke, Josep Maria Minguella egy rádióinterjúban elárulta, hogy a játékosnak már van új csapata, méghozzá az Inter.

Miután robbant a hír, hogy Lionel Messi a Barcelona vezetőségétől szerződése felbontását kérte, rögtön megkezdődtek a találgatások arról, hol is folytatja pályafutását az argentin zseni. Több csapat is szóba került, úgymint a Manchester City, a Juventus, a PSG és az Inter is.

A játékos korábbi ügynöke, Josep Maria Minguella, aki segített a ballábas játékosnak 12 éves korában a katalán klubhoz kerülnie egy rádióinterjúban elárulta, hogy melyik csapat lesz korábbi ügyfele következő klubja.

„Számomra Messinek már van csapata: az Inter. Olaszországban kevesebb adót kell fizetni és ott van Cristiano Ronaldo is. Nehéz elképzelnem őt Angliában, nem számít, hogy mennyire régi barátja Sergio Agüerónak, valamint Pep Guardiolával jóban van. Most Olaszországban néhány nagy igazolással és reklámszerződéssel próbálják újjáéleszteni a futballt. A Barcelonának át kell gondolnia a helyzetét. Ha Messivel nem tudták, hogyan tovább, gondoljuk el mindezt nélküle”

– mondta Josep Maria Minguella.

Azért az nagy kérdés, hogy melyik klub tudja kifizetni Messi csillagászati mértékű fizetését...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás