Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Forró képet tett ki Vajna Timi, Dua Lipa fekete bőrruhában szexizik

Forró képet tett ki Vajna Timi, Dua Lipa fekete bőrruhában szexizik

Színes

Forró képet tett ki Vajna Timi, Dua Lipa fekete bőrruhában szexizik

Színes

Promotions 14:14

Ha vasárnap, akkor heti összefoglaló: mutatjuk, hogy közös bikinis képet rakott ki Kiszel Tünde és Donatella, ahogy azt is, milyen Zimány Linda milyen fürdőruhában ment a Balatonra.

Ha vasárnap, akkor szokás szerint jöjjön a heti hírösszefoglaló. Mivel itt a nyár, több celeb is ledobta ruháját és lenge szettben mutogattta bájait a nagyérdeműnek. Rögtön elsőként jöjjön az Olaszországban nyaraól Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella. Anya és lánya egy szexi fürdőruhás fotót tettek fel az Instgramra.

Vajna Timi sem hagyta cserben követőit. Roppant művészi fotó érkezett tőle Ibizáról, ahogy egy kis oldalmellet és feneket villant a medencéből kiszállva. Ha valami, hát ez biztosan versenyben van a hét legszexibb fotója versenyen.

A jóból Zimány Linda sem maradt ki. A népszerű és keresett modellünk megmutatta, hogy milyen fantasztikus bikinit fog viselni a Balatonnál – ugyanis ott tölti a hosszú hétvégét.

A héten Dua Lipa is jelentkezett. Az énekesnő Jimmy Kimmel műsorában járt, ahol egy nagyon szexi fekete bőrruhát vett fel.

A végére más téma: egyre nagyobb a parkolási káosz Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja körül. Pokollá teszi ugyanis a balatonakarattyaiak mindennapjait az a bolt, amit nyár eleje óta üzemeltet a településen Ördög Nóra és férje, Nánási Pál.

Borítókép: Instagram