promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy tűnik, hogy Ördög Nóráék boltjának ügyét csak a rendőrség tudja megoldani
Borítókép:  Ördög Nóra és Nánási Pál. Forrás: life.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre nagyobb a parkolási káosz Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja körül.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy pokollá teszi a balatonakarattyaiak mindennapjait az a bolt, amit nyár eleje óta üzemeltet a településen Ördög Nóra és férje, Nánási Pál.

A sztárpár a következőket mondta azzal kapcsolatban, hogy a boltba érkező vendégek nem akarnak tizenhárom percet gyalogolni:

„A mi eszközeink végesek. A vlogepizódunkban korábban is felhívtuk az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, de amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók ide érkezzenek és leparkoljanak, addig mi mondhatunk bármit. Egyébként tizenhárom percre tőlünk van egy nagy parkoló, és ezt mi magunk is sétával lemértük”.

A Bors vette észre, hogy Ördög Nóráék legújabb vlogjukban is ezt a témát járják körbe:

„Én tényleg megértem, akik ez ellen most felszólaltak, hogy jelentős változás történt ahhoz képest, ami eddig volt. De azt kell mindenkinek megérteni, hogy ennek az egész ügynek a megoldása nem a mi kezünkben van. A rendőrség, az önkormányzat, közlekedésbiztonsági szakértő, tehát itt egészen magas szintekre emelkedett ez a dolog, akik ügyködnek azon, hogy ennek a kisboltnak hogyan lesz élhető a környezete”.

A videóban azt is elmondták, hogy megpróbálták a környező telkek és nyaralók tulajdonosainak ingatlanjait bérbe venni, hogy azt parkolóként használhassák, de erre még senki sem mondott igent. Nánási Pál hozzátette:

„Nagyon bízunk benne, hogy nem a kisboltunk pusztulását kívánja ez a pár ház, mert mi nem szeretnénk, hogy ez a kisbolt ne legyen ott”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás