Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szinte senki sem akar tizenhárom percet sétálni Ördög Nóra balatoni boltjáig

Szinte senki sem akar tizenhárom percet sétálni Ördög Nóra balatoni boltjáig

Színes

Szinte senki sem akar tizenhárom percet sétálni Ördög Nóra balatoni boltjáig

Színes

TK 12:12

Az elmúlt napokban nagy vihart kavart Ördög Nóra és férje, Nánási Pál balatonakarattyai boltja körül hercehurca. 

Az már beszámoltunk, hogy Ördög Nóráék hónapokkal ezelőtt megvettek egy kis üzletet Balatonakarattyán, amit felújítottak, azóta pedig özönlenek oda a vásárlók. A helyiek pedig arra kapták fel a fejüket, hogy a rengeteg autó miatt nem tudnak eljutni saját otthonaikba.

A Bors újságírója lement a Balaton-parti településre és megnézte, hogyan zajlik egy nap a Nekem a Balaton nevű bolt körül.

„Mi is, a rendőrség és az önkormányzat is a lehetséges megoldást keresi. A mi eszközeink végesek. A vlogepizódunkban korábban is felhívtuk az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, de amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók ide érkezzenek és leparkoljanak, addig mi mondhatunk bármit. Egyébként tizenhárom percre tőlünk van egy nagy parkoló, és ezt mi magunk is sétával lemértük. Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás. Az azonban idő igényes, amíg ez kialakul, és ez nem a mi hatáskörünk és feladatunk. Ha működhetne a „célforgalom” tábla, azt mi is jónak tartanánk, és úgy tudjuk, erről már folynak egyeztetések”

– mondta a lapnak a népszerű műsorvezető.

Borítókép: Ördög Nóra és Nánási Pál. Forrás: life.hu