promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley félmeztelen képpel tett eleget egy kihívásnak
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű híresség egyáltalán nem szégyenlős, amit az is bizonyít, hogy egy egyszerű online challenge kedvéért most brutálisan szexi fotót posztolt magáról.

A Szőr Austin Powersből és A bájkeverőből is ismert Elizabeth Hurley nem csupán Hugh Grant szívét hódította meg, de a közönségét is, hiszen a szépséges színésznő nem csupán a filmvásznon tündököl, de az instájára is folyamatosan olyan anyagokat posztol, hogy lehetetlenség szó nélkül elmenni mellettük. Nem is csoda, hogy a követők egyenesen megrökönyödnek azon, hogy mennyire jól néz ki az 55 éves sztár.

Elizabeth Hurley tovább forrósítja a hangulatot, mivel ő is bevállalta az éppen aktuális fekete-fehér képes kihívást egy visszafogottnak egyáltalán nem nevezhető fotóval, amin konkrétan félmeztelenül pózol.

Ez természetesen egyből meghozta a hatását, és szinte megőrültek a látványtól a kommentelők, ráadásul még a pár hete szintén pucérkodó Lisa Rinna is elismerte a színésznő szépségét, szóval valóban sikerült mindenkit feltüzelnie, miközben mondhatni könnyedén meg is nyerte a kihívást.

Itt lehet megtekinteni Elizabeth Hurley elég pikáns képét, persze csak saját felelősségre:

Itt pedig ugyan bikiniben van a sztár, de cseppet sem lesz tőle kevésbé szexi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás