promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley melltartó nélkül villantott brutális dekoltázst – kép
Borítókép:  Elizabeth Hurley / WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szőr Austin Powers gyönyörű színésznője nagyon boldog, hogy végre egyre melegebb az idő, így a természet lágy ölén rögtön le is dobta a melltartóját.

A bájkeverőből és a Pereld a nőt! című vígjátékból is ismert Elizabeth Hurley pár hete lett ötvenöt éves, ezzel pedig nem meglepő módon eléggé felkavarta a rajongóit, hiszen első ránézésre simán letagadhatna akár több évtizedet is a korából. A színésznő pontosan tudja, hogy az idő múlásával egy picit sem vesztett a szépségéből, ennek örömére elég sokszor megajándékozza a rajongóit pár pikáns fotóval – és ez szerencsére most is így volt.

Elizabeth Hurley legutóbb anyaszült meztelenül fürdőzött születésnapját ünnepelve, most pedig a szép lassan egyre melegebbé váló idő hatására döntött úgy, hogy kimegy a kertbe, és melltartó nélkül élvezi a napsütést.

Anglia vidékein történt ez a látványos esemény, ahol a színésznő ismét bebizonyította, hogy büszke a testére, és emiatt igazából nem is lehet hibáztatni őt. A követői folyamatosan találgatják, hogy mi lehet Elizabeth Hurley titka, de van, aki már nem is fektet ebbe több energiát, inkább csak szimplán elfogadja, hogy ő ilyen csábító, és kész.

Itt lehet megtekinteni a híresség elég pikáns képét, amitől biztos, hogy mindenkinek megjön a kedve egy kis levegőzéshez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás