promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi mellbimbót villantott, majd egyből letámadták – kép
Borítókép:  Tóth Andi / instagram.com/tothandi.andee (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű hanggal és kinézettel rendelkező Tóth Andi az utóbbi időben egyenesen megvadítja szexi képeivel a rajongóit, és most furcsa módon pont ezért szóltak be neki.

A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi nem csupán a zenéivel, de pikáns képeivel is megbabonázza az embereket, ráadásul szinte mesterien tudja húzni a követőit, hiszen úgy látszik, hogy pontosan tudja, mi kell nekik. Pár napja bőrig átázva, hangulatjelekkel kitakart mellbimbókkal pózolt, de már a tökéletes alakját is megvillantotta egy vadító vörös bikiniben.

Tóth Andi most tovább folytatja hódítását, hiszen kirakott magáról egy olyan edzés utáni képet, amin egy nagyon vékony, fehér felsőn kívül már semmi sem takarja melleit, szóval nem igazán kell megdolgoztatnunk a fantáziánkat.

Ezzel természetesen rendesen feltüzelte a népet, és érkeztek is a kívánós kommentek, amiatt viszont kérdőre vonták az énekesnőt, hogy ennél a fotónál miért nem takarta ki a mellbimbóit, ha a múltkorin meg igen. Ahogy azt megszokhattuk, a híresség nem hagyta magát, és reagált az apró támadásra:

„Hadd levegőzzön szegény”

– válaszolta frappánsan Tóth Andi.

Utána felmerült pár filozófiai kérdés is, mint például az, hogy vajon miért tabu a női mellbimbó, ha a férfiak bezzeg simán megmutathatják a sajátjukat. Végül kiderült, hogy Tóth Andi azon az állásponton van, hogy ha a hölgyeknek el kell takarniuk, akkor a pasik is tegyék ezt meg.

Ezek alapján pedig lehet, hogy a jövőben ő is csatlakozik a „szabad mellbimbó mozgalomhoz”, és kapunk tőle még ennél dögösebb fotókat is, de addig is be kell érnünk ezzel a szexi Instagram-poszttal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás