Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi melltartó nélkül, nedvesen pózol – fotó

Tóth Andi melltartó nélkül, nedvesen pózol – fotó

Színes

Tóth Andi melltartó nélkül, nedvesen pózol – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.07.03. 09:15

Tóth Andit jól elkapta az eső, és teljesen átázott a fehér pólója, ami alatt természetesen nem volt melltartó.

Az igazi nyár beköszöntével a hazai sztárok mind vízpartra menekültek, hogy ott élvezzék a jó időt, és bikinis fotókat készítsenek, amit megoszthatnak a közösségi oldalaikon. Tóth Andi egy vadító, vörös fürdőruhát választott, ami elég sokat mutatott a melléből.

Az első hétvége után a Blikk csinált egy szavazást az olvasók körében, hogy ki tartanak a legszexibb sztárnak. A 21 éves Tóth Andi olyan bomba testű hírességeket utasított maga mögé, mint például Vasvári Vivien vagy Opitz Barbi.

Nem is csoda, hiszen Andi rendszeresen oszt meg pikáns tartalmakat, aminek a legtöbb követője nagyon örül, de vannak, akik hajlamosak túlmenni bizonyos határokon, de Andi jól kezeli az ilyen helyzeteket.

„Az ilyen megjegyzések nincsenek különös hatással rám. Mindig megmutatom azokat a páromnak, Ádámnak, és közösen jókat nevetünk rajtuk”

Andi legutóbb is olyan képet posztolt az Instagram-oldalára, ami elég sokat megmutat a meleiből, a fiatal énekesnőt ugyanis az utcán érte az eső, és bőrig ázott, mire hazaért. A fehér póló alatt természetesen nem volt melltartó, így majdhogynem mindent lehet látni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Megáztál?” Csak fél Budapesten szaladtam keresztül így semmi gond

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Velvet