promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi mindenkit megvadított szexi bikinis képeivel
Borítókép:  Tóth Andi / instagram.com/tothandi.andee (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy Tóth Andi pontosan tudja, mivel lehet feltüzelni a rajongóit, hiszen most olyan napozós fotót rakott ki magáról, amitől egyenesen a nyálukat csorgatták a követők.

Az X-Faktorból ismert fiatal énekesnő, Tóth Andi mostanában elég sűrűn rak ki magáról már-már intimnek mondható képeket, amiért általában kifejezetten hálás a közönsége. A gyönyörű sztár bármit is posztol, ott megjelennek a kiéhezett kommentelők, akik elárulják, hogy miket csinálnának vele, ha adódna rá lehetőségük. Sőt, volt olyan alkalom is, hogy egy futár egyenesen szexet kért tőle egy csomag felviteléért cserébe.

Szerencsére úgy látszik, hogy Tóth Andira nincsenek komoly negatív hatással ezek az elég szexuális töltetű megnyilvánulások, és valószínűleg most is már előre tudta, hogy a 100 ezer követő tiszteletére kirakott csábító, vörös bikinis fotói láttán is sok olyan ember lesz, aki nem bír magával, így például ilyen megnyilvánulások születtek:

  • „Melléd feküdnék”,
  • „Azta, mindjárt sírok...”.
  • „Ezt a képet így csak fordulj meg Andi”,
  • „Azzzttta. Kezem is remeg”,
  • „Köszönöm ezt a képet, a férfi társadalom nevében!”,
  • „Mint egy mesebeli hercegnő. Szerintem te amúgy egy android vagy mert elő ember nem lehet ennyire tökéletes. Ez nyalisra sikeredett de a kép akkor is 10/10.”

És ez csak pár komment a sok közül, de a forró napsütésben napozós képeket látva szinte érthető, hogy mitől bolondultak meg ennyire a rajongók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás