Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexet követelt egy futár Tóth Anditól

Szexet követelt egy futár Tóth Anditól

Színes

Szexet követelt egy futár Tóth Anditól

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.06.11. 12:12

Tóth Andi teljesen felháborodott, miután egy futár szexuális ajánlatot tett neki.

Felháborító történetet osztott meg az Instagram-oldalán Tóth Andi. A fiatal énekesnő egy csomagot várt, ami a napokban meg is érkezett. A futár megkérdezte tőle, hogy fel tudja-e vinni a 25 kilós csomagot az emeletre, mire Andi közölte, hogy egy óra múlva lesz otthon a segítsége. A futár erre felajánlotta neki, hogy felviszi ő a csomagot, és így mindketten jól járnak. Andi először azt hitte, hogy a pasas pénzért hozná fel a csomagot, majd miután közölte vele, hogy erre most nincs kerete, a férfi rögtön rávágta, hogy nem is pénzre gondolt.

Andinak itt esett le, hogy a futár szexet akar tőle, és annyira ledöbbent, hogy meg sem tudott szólalni. Andi később az Instagram-oldalán számolt be a történtekről.

Az énekesnő gyakran oszt meg olyan tartalmakat a közösségi oldalán, ami elég sokat mutat magából. Mondani sem kell, hogy ezek a pikáns és szexi fotók nagy sikernek örvendenek az Instagramon, és néhány kommentet olvasva sok férfinak indul be a fantáziája, ha Andit hiányos öltözékben látja meg.

Borítókép: 24.hu