promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim fotót posztolt magáról Tóth Andi
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő elment egy lézeres kezelésre, ahol olyan intim fotók készültek róla, ami nem biztos, hogy a nagy nyilvánosságra tartozna, bár való igaz, volt már rá példa, amikor ennél sokkal többet mutatott meg magából.

Sokat lehetne vitatkozni arról, hogy mi is tartozik bele az intim kategóriába, valakinek már az is túl sok, hogy egy híresség bikinis képet posztol magáról, de akadnak, akiknek a fürdőkádas fotó sem elég. Utóbbihoz hasonló képet már Tóth Andi is közzétett az Instagram-oldalán:

a habok között énekelte el azt a dalt, amit édesanyja oly sokszor dúdolt neki, viszont nagyobb figyelem irányult Andi fedetlen testére, mint a dalra.

Félreértés ne essék, a fiatal énekesnő nemcsak magamutogató tartalmakat készít, két hete még szájmaszkban majszolta a fehér epret, majd miután értesült jóbarátja, Petics Kristóf haláláról, megható sorokkal, és egy Rihanna-dallal búcsúzott a fiútól.

Most azonban már javában készül a nyárra, amikor kifeküdhet napozni, ám előtte még elment egy lézeres szőrtelenítésre, hogy sima lábakkal kezdjen neki a napfürdőzésnek. Andi posztjából kiderül, hogy a tengerparta készül, de hogy a családjával, vagy szerelmével, Szabó Ádámmal fog-e utazni, azt egyelőre nem árulta el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás