promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien egy szál bikiniben pózol rajongóinak – fotó
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elindult a lájkverseny Vasvári Vivien közösségi oldalán: a napokban eldől, hogy a követői a pikáns vagy a cuki tartalmakat kedvelik inkább.

Nagyon sokan már a nyári melegre, a strandidőre, és a nyaralásra készülnek. Tóth Andi nemrég egy lézeres kezelésen vett részt, hogy sima lábakkal napfürdőzhessen majd a tengerparton. Mindehhez persze egy elég intim fotót készített.

Vasvári Vivien is már nyári öltözékbe vágta magát a Balatonon, rajongói nagy örömére egy szál bikiniben pózol egy hajón, háttérben pedig a mindig gyönyörű „magyar tenger”.

Abban az összes kommentelő egyetért, hogy Vivien fantasztikus formában van, de úgy tűnik, nem a pikáns fotókat szeretik jobban a követői.

Legalábbis az a képe, amit a bikinis bejegyzése után néhány órával később posztolt ki, nagyobb sikert ért el, hiszen egy aranyos, kiscipős kutyussal együtt szerepel rajta.

Az biztos, hogy ezeket a képeket nézve sokakban felmerül, hogy ha nem is egy hétre, de legalább egy napra leutazik a Balatonra, és megmártózik a tó vizében. Az eddigi felmérések szerint a magyar emberek idén amúgy is szívesebben szerveznének nyaralást belföldre, mint külföldre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás