promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett elárulta élete legnagyobb büszkeségét
Borítókép:  Köllő Babett / via origo.hu (Polyák Attila)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben című reality gyönyörű szereplője, Köllő Babett őszintén beszélt arról, hogy mi jelenti számára a legnagyobb büszkeséget.

Szinte az egész ország megismerte Köllő Babettet a Viasat 3 csatornán futott Feleségek luxuskivitelben című műsorban, ahol betekintést nyerhettünk a hölgyek kalandos hétköznapjaiba. Azóta már kiderült, hogy Babett egyáltalán nem mondható szégyenlősnek, sőt, folyamatosan demonstrálja, hogy mennyire büszke a testére, hiszen már rengeteg elég pikánsnak mondható fotót rakott ki magáról.

Köllő Babett viszont nem csupán a csábító kinézetére büszke, ugyanis a Bors a Velvet interjúja alapján azt írja, hogy bizony számára is mindennél fontosabb a család, így nem meglepő, hogy mire, illetve kire a legbüszkébb a világon:

„Amikor elképzeltem, hogy milyen gyereket szeretnék, akkor nagyjából pont ilyet képzeltem el, mint amilyen ő lett. Egy ilyen kis csöndes, szerény, visszahúzódó kis cukiságot, aki folyton ölelgeti az anyukáját, iszonyú könnyű vele az élet és minden percet boldoggá tesz. Én Millára vagyok a legbüszkébb az életemben!”

– árulta el Köllő Babett, akinek a lánya, Milla már 10 éves. Egy szülőnél természetes, hogy a gyermeke tölti ki a szívét, de egy bizonyos szinten mégis megható, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja egyből a kislányát említette, akivel ezen a közös képen is látszik, hogy mennyire szeretik egymást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás