promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett egy falatnyi bikiniben pózol a parton
Borítókép:  Köllő Babett / via origo.hu (Polyak Attila)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben gyönyörű sztárja, Köllő Babett már nagyon várja, hogy végre külföldön nyaralhasson, ezért most egy nagyon szexi képpel nosztalgiázik.

Véget ért a Viasat 3 csatornán futott Feleségek luxuskivitelben című reality, aminek az egyik domináns szereplője, Köllő Babett alapból színész és táncos, de az ország mégis itt ismerte meg őt igazán. A hírességről azóta már többször is kiderült, hogy nem mondható valami szégyenlősnek, és büszke a testére, amit folyamatosan csábító képekkel demonstrál.

Ez most is így van, ugyanis Babett már nagyon vágyik arra, hogy ismét a parton sütkérezhessen egy aprócska bikiniben, és közben elengedje a világ összes gondját. Ki is rakott ennek örömére egy régebbi fotót, amin éppen a Maldív-szigeteken élvezi a nyugalmat, és leírta mellé a jelenlegi legnagyobb vágyát:

„Na én most itt szeretnék lenni és így! Nem baj, egyszer csak! Addig meg nézegetem a képeket.”

Nem kell szomorkodnia Köllő Babettnek, hiszen, ha minden jól megy, akkor hamarosan valóra válik az álma, és ismét festői környezetben pihengethet, addig is itt lehet megtekinteni az említett fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás