Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Karanténba vonult a magyar színészlegenda

Karanténba vonult a magyar színészlegenda

Színes

Karanténba vonult a magyar színészlegenda

Színes

Helmeczi Benjamin 18:48

Máthé Erzsi retteg a koronavírustól.

Kilencre nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, miután egy újabb iráni diáknál és egy 74 éves magyar nőnél diagnosztizálták a fertőzést. Nemrég közöltük a hírt, hogy a kormányzati operatív törzs javaslatának megfelelően az a döntés született, hogy a március 15-i városházi ünnepi rendezvényt nem tartják meg.

Mikó Fanni, miután hazatért Olaszországból, embertársai egészsége érdekében önkéntesen vonult karanténba. Bár Máthé Erzsi nem járt Olaszországban, nagyon retteg a koronavírustól, ezért döntött úgy, hogy nem hagyja el otthonát.

„Süket vagyok ugyan, mint a nagyágyú, de az agyam az még elég rendesen működik. Aggódva hallgatom a legfrissebb információkat, pontosan tudom, hogy ez a fránya vírus rám feni a fogát. A legveszélyeztetettebb korosztályba tartozom az éveim miatt, arról nem is beszélve, hogy idén már a második tüdőgyulladásból lábadozom. Éppen ezért én ki sem teszem a lábam itthonról, ahol van segítségem. És amikor jönnek a barátaim, akkor tőlük is elvárom, hogy legyenek elővigyázatosak”

– nyilatkozott a Nemzet Színésze az AC News-nak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nemrég egy Facebook-videóban intett nyugalomra mindenkit, és elmondta, hogy mire kell figyelnie annak, aki úgy gondolja, hogy megfertőződhetett a koronavírussal.

Borítókép: Femina