promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karanténba vonult a magyar színészlegenda
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Máthé Erzsi retteg a koronavírustól.

Kilencre nőtt az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, miután egy újabb iráni diáknál és egy 74 éves magyar nőnél diagnosztizálták a fertőzést. Nemrég közöltük a hírt, hogy a kormányzati operatív törzs javaslatának megfelelően az a döntés született, hogy a március 15-i városházi ünnepi rendezvényt nem tartják meg.

Mikó Fanni, miután hazatért Olaszországból, embertársai egészsége érdekében önkéntesen vonult karanténba. Bár Máthé Erzsi nem járt Olaszországban, nagyon retteg a koronavírustól, ezért döntött úgy, hogy nem hagyja el otthonát.

„Süket vagyok ugyan, mint a nagyágyú, de az agyam az még elég rendesen működik. Aggódva hallgatom a legfrissebb információkat, pontosan tudom, hogy ez a fránya vírus rám feni a fogát. A legveszélyeztetettebb korosztályba tartozom az éveim miatt, arról nem is beszélve, hogy idén már a második tüdőgyulladásból lábadozom. Éppen ezért én ki sem teszem a lábam itthonról, ahol van segítségem. És amikor jönnek a barátaim, akkor tőlük is elvárom, hogy legyenek elővigyázatosak”

– nyilatkozott a Nemzet Színésze az AC News-nak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nemrég egy Facebook-videóban intett nyugalomra mindenkit, és elmondta, hogy mire kell figyelnie annak, aki úgy gondolja, hogy megfertőződhetett a koronavírussal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás