Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Karanténba vonult a magyar szépségkirálynő, miután hazatért Olaszországból

Karanténba vonult a magyar szépségkirálynő, miután hazatért Olaszországból

Színes

Karanténba vonult a magyar szépségkirálynő, miután hazatért Olaszországból

Színes

Helmeczi Benjamin 12:21

Mikó Fanninak fontos mások egészsége.

A Miss Intercontinental 2019 címet birtokló Mikó Fanni egyetlen napot töltött Olaszországban. A szépségkirálynő a Velencei Karnevál miatt utazott ki, amit az országban megjelent, és azóta rohamosan terjedő koronavírus miatt két nappal korábban fejeztek be.

Miután Fanni hazatért Magyarországra, úgy döntött, önként vonul karanténba, azóta pedig ki sem mozdul a lakásából. A gyönyörű modell a Ripostnak beszélt arról, hogy nem akar pánikot kelteni, de muszáj elővigyázatosnak lennie:

„Pénteken indultunk el Olaszországba autóval. Szombaton már egész nap kint voltunk a karneválon, mondanom sem kell, hogy hatalmas volt a tömeg. Ráadásul vagy 30 különböző álarcot felpróbáltam, amíg megtaláltam azt, ami a legjobban tetszett. Este, pont ahogy elhagytuk Velencét, kaptam egy hívást arról, hogy Olaszországban baj van, megjelent a koronavírus.”

Fanni tartott attól, hogy megfertőződött, és eleinte nem is mert kimenni az utcára, végül úgy döntött, elmegy a háziorvosához, aki a Szent László Kórházba irányította őt. A szépségkirálynő később saját lakásából, videón keresztül üzent a magyar embereknek.

Borítókép: Ma7