promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karanténba vonult a magyar szépségkirálynő, miután hazatért Olaszországból
Borítókép:  Ma7
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mikó Fanninak fontos mások egészsége.

A Miss Intercontinental 2019 címet birtokló Mikó Fanni egyetlen napot töltött Olaszországban. A szépségkirálynő a Velencei Karnevál miatt utazott ki, amit az országban megjelent, és azóta rohamosan terjedő koronavírus miatt két nappal korábban fejeztek be.

Miután Fanni hazatért Magyarországra, úgy döntött, önként vonul karanténba, azóta pedig ki sem mozdul a lakásából. A gyönyörű modell a Ripostnak beszélt arról, hogy nem akar pánikot kelteni, de muszáj elővigyázatosnak lennie:

„Pénteken indultunk el Olaszországba autóval. Szombaton már egész nap kint voltunk a karneválon, mondanom sem kell, hogy hatalmas volt a tömeg. Ráadásul vagy 30 különböző álarcot felpróbáltam, amíg megtaláltam azt, ami a legjobban tetszett. Este, pont ahogy elhagytuk Velencét, kaptam egy hívást arról, hogy Olaszországban baj van, megjelent a koronavírus.”

Fanni tartott attól, hogy megfertőződött, és eleinte nem is mert kimenni az utcára, végül úgy döntött, elmegy a háziorvosához, aki a Szent László Kórházba irányította őt. A szépségkirálynő később saját lakásából, videón keresztül üzent a magyar embereknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás