promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Drámai jelenetek az Olimpián: összeomlott a kedvelt sportoló interjú közben, kórházba kellett vinni, sokkoló felvételek

Drámai jelenetek az Olimpián: összeomlott a kedvelt sportoló interjú közben, kórházba kellett vinni, sokkoló felvételek

Borítókép:  Profimedia/Ludvig Thunman/BILDBYRĹN/
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Kórházba kellett szállítani a sportolót, riasztó jel az ő esete.

Drámai jelenetek zajlottak le a 2024-es párizsi játékok egyik számának sajtótájékoztatója során: a női 10 méteres légpisztoly ezüst érmese, Kim Je-Dzsi összeomlott, elájult az interjúk közben és azonnal kórházba kellett szállítani. Az eset pénteken történt, Kim azóta visszaszerezte az eszméletét, így a szituáció nem maradt több ijedtségnél.

A 31 éves sportolón nem kellett újraélesztést végrehajtani egyes sajtóinformációk ellenére és jelenlegi információk szerint kimerültségtől, valamint az extrém magas stressztől vesztette el az eszméletét. Kim egyébként nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában a hihetetlen menő stílusa, valamint a nyugodt kisugárzása miatt.

Kim akkora népszerűségnek örvend, hogy maga az X (Twitter) mindenható ura, Elon Musk is észrevette őt, és megszólalt vele kapcsolatban: a milliárdos úgy fogalmazott, hogy Kimnek akciófilmben kellene szerepelnie, annyira menő. A sportlövő ráadásul nem olyan rég világrekordot döntött, ami miatt igazi rajongótábora alakult ki.

Kim valóban akciófilmbe illő kinézettel döntött világrekordot, ráadásul úgy tűnt, hogy nem bánja a hírnevet és nagyon izgatott volt a mostani Olimpia miatt. Nemrégiben az amerikai sajtónak adott egy interjút, amelyben kifejtette, mennyire izgatott:

„Ez az Olimpia fordulópont lesz az életemben. Arra jöttem rá, hogy még mindig nagyon sokat tudok fejlődni. Számomra ez lesz a legfontosabb most. Egészen idáig azt gondoltam, hogy én vagyok a tökéletes lövész, akinek semmilyen gyengesége nincs, amin dolgoznia kell”

Kim kapcsán az egyik ikonikus dolog az volt, hogy miközben hátrafordított fekete sapkában és sci-fi filmbe illő szemüveggel döntött rekordot, egy rózsaszín elefánt alakú figura volt az oldalához tűrve. Ezzel kapcsolatban pedig elmondta, hogy hamis információ terjed erről az interneten:

„Nem tudom, pontosan honnan szedte azt a média, hogy az elefántfigura a lányomtól volt ajándék, ez a rész nem igaz… Ez csak egy kézi törölköző, amit az edzőm adott, mert nagyon leizzad a tenyerünk, miközben töltjük a fegyvereket, ezért szükségünk van rá”

Kim összeomlása nagyon ijesztő volt és jól rámutat arra, hogy még a legmenőbbnek, legnyugodtabbnak tűnő emberek is különböző szorongásokkal küzdenek. Nagyon kevés szó esik a sportolók mentális egészségéről, nagyon sokat csak kritizálni tudják őket, ha nem nyernek, pedig akár egy olimpiai nyolcadik hely is azt jelenti, hogy a világ nyolcadik legjobb sportolója vagy az adott sportágban – amit a sok kritikus kanapéhuszár nem mondhat el magáról.

Forrás: Metro