promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ő az aranyérmes Rasovszky Kristóf gyönyörű felesége, az igazi győzelmet nem a Szajnában, hanem a magánéletében nyerte meg

Ő az aranyérmes Rasovszky Kristóf gyönyörű felesége, az igazi győzelmet nem a Szajnában, hanem a magánéletében nyerte meg

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ő az úszó támasza mindenben, ritka fotó került elő.

A párizsi olimpia mai nap magyar szempontból nehezen kezdődhetett volna jobban: a nyílt vízi úszók királyszámában, a brutálisan nehéz 10 km-es távon rögtön két magyar érem is született: Rasovszky Kristóf a tokiói ezüst után most megnyerte a számot, míg Betlehem Dávid szintén fantasztikus versenyzéssel a bronzérmet szerezte meg.

A két sportoló mondhatni igazi modern alkimistaként viselkedett, az elmúlt hetekben folyamatosan téma volt a Szajna vízminősége, ám a benne úszó dolgoktól függetlenül a srácoknak sikerült aranyat kovácsolni belőle.

A nyílt vízi úszás különleges kihívásokat rejt magában, amelyek jelentősen eltérnek a medencés úszástól. Az úszóknak változó körülményekkel kell szembenézniük, mint például az áramlatok, a hullámzás, a vízhőmérséklet ingadozása és a látótávolság korlátozottsága. Emellett a tájékozódás is nehezebb, mivel nincsenek sávok vagy falak, amelyek irányt adhatnának. Ezek a tényezők rendkívüli fizikai és mentális állóképességet igényelnek, kőkemény sportról beszélünk, óriási távokkal.

Kristóf azonban nem csak a vízen, hanem a magánéletben is nagyon nagy győzelmeket aratott már. A mai győzelemhez külön plusz örömet jelenthet, hogy Párizs eleve kedves Kristófnak, ugyanis a tavalyi évben itt kérte meg akkor még csak barátnője, Kata kezét, aki igent is mondott.

Kristóf a közösségi oldala tanúsága szerint óriási állatbarát, feleségével több kutyát is tartanak, sőt, az egyik bejegyzés alapján még az esküvőjükről is az egyik négylábú döntött, méghozzá már az első találkozásukon: