promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel vége Messi karrierjének? Kegyetlenül feldagadt a lába, zokogva nézte a döntőt horrorsérülése után

Ezzel vége Messi karrierjének? Kegyetlenül feldagadt a lába, zokogva nézte a döntőt horrorsérülése után

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Csapata megnyerte a finálét, Messi azonban könnyek között nézte, ahogy társai küzdenek a pályán.

Lionel Messi az elmúlt években egészen elképesztő magasságokat ért el Argentína válogatottjával. Úgy tűnik, hogy a klubfutballban elért sikerek után veteránévei a válogatottról szóltak, a Copa Americát ugyanis sorozatban már másodjára nyerte meg a nemzeti csapattal – közte pedig a világbajnoki címet is elhódították.

Messi vitrinjében tehát már minden fontosabb érem megtalálható, kezdve az olimpiai címmel, egészen a Bajnokok Ligája győzelmek sorozatáig, beleértve a bajnoki címeket, kupagyőzelmeket. Ugyan a BL-ben várhatóan már nem láthatjuk, jelenlegi klubcsapata, az Inter Miami pedig egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy továbbra is formában legyen, még 37 évesen is Argentína meghatározó labdarúgója, aki az idei Copán is gólt szerzett.

Messiék egészen a döntőig meneteltek, ahol Kolumbiával csaptak össze. A Miamiban rendezett döntő szurkolói összecsapások botrányától volt hangos, argentin szempontból azonban ennél sokkal aggasztóbb dolog is történt.

A 66. percben ugyanis Lionel Messi csúnya sérülést szenvedett, miután aláfordult a bokája. Messi hosszú ideig feküdt a pálya szélén, ezt követően pedig le is kellett cserélni. A kispadon zokogásban kitörő csapatkapitány bokája néhány perccel később már óriásira dagadt, hiába tettek rá hatalmas jeges borogatást.

Végül csapatával együtt emelhette magasba a trófeát, miután Lautaro Martínez a 112. percben megszerezte Argentína győztes gólját, azonban az továbbra is kérdéses, hogy mennyire súlyos Messi sérülése.

"Köszönjük mindenkinek, aki támogat minket, ennek a válogatottnak nagyszerű a jelene és nagyszerű a jövője is. Hála Istennek jól vagyok, és remélhetőleg hamarosan újra a pályán leszek, és azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek"

– írta Messi a döntőt követően, azonban vélhetően így is hosszas rehabilitáció vár rá, hiszen nagyon csúnyán nézett ki a sérült bokája.