promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált a magyarok győzelmére egy skót tini a lelátón, példát lehetne venni a viselkedéséről
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balhézás, verekedés és pirózás helyett így is lehetne, le a kalappal a skót srác előtt!

Bármekkora is a szigor az UEFA részéről, a futballhuligánok továbbra is rendkívül sok borsot törnek legfőképp saját nemzeteik orra alá, hiszen amiatt, hogy nem tudnak viselkedni, általában az adott ország szövetsége kap súlyos büntetéseket.

Zárt kapu, milliós bírságok, magyarázkodás – az ultrák egy részét azonban ez nem érdekli, láthattunk az Eb-n is a román és a szerb szurkolók viselkedését, minden bizonnyal lesz következménye a tetteiknek.

A stadionban lévő több tízezer drukkerből mindössze néhány száz ilyen, ők azok, akik balhézni kezdenek, ha mondjuk a csapatuk az utolsó pillanatban vereséget szenved. Érthető persze a csalódottság, azonban lehet jó példát is mutatni, mint ez a skót srác, aki édesapjával együtt nézte végig a helyszínen a meccset, amin Csoboth Eb-rekorder gólja döntött.

A fiú megmutatta, miként jutott el a stadionig, ahonnan tökéletesen visszaadta a meccs atmoszféráját. Ezt követően gyakorlatilag végigkommentálta a meccset a lelátón, elámult a magyar szurkolók buzdításán, aggódva nézte Varga Barnabás horrorsérülését, majd Csoboth kapufáját, és az utolsó pillanatban szerzett gólját.

Érdemes megjegyezni, hogy a lelátón a skót és a magyar szurkolók békésen megfértek egymás mellett – mint ahogy azt is, hogy távolabb az örömünnep közepette az ugrándozó Rossi mester is feltűnik.

Érthető módon nagyon csalódott volt, ám a többi skót drukkerrel együtt mégis megtapsolták a levonuló csapatokat, és bár kijelentette, hogy a magyarok továbbjutottak, sajnos ki kell javítsuk, ez még korántsem olyan biztos. Mindenesetre példaértékű volt a reakciója, így is lehet, és így kellene, ez jelenti az igazi drukkolást. Nem mellesleg a mostanra már több százezres megtekintésű videójában kommentben gratulált a magyaroknak és jobbulást kívánt Vargának, csodálatos gesztus!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás