promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csoboth Kevin váratlan üzenetet kapott Kabát Petitől, amit leírt benne, az mérhetetlenül boldoggá tette az újpesti labdarúgót

Csoboth Kevin váratlan üzenetet kapott Kabát Petitől, amit leírt benne, az mérhetetlenül boldoggá tette az újpesti labdarúgót

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Kiderült, mi állt Kabát Peti üzenetében, amit Csoboth Kevinnek küldött el.

Csoboth Kevin még csak 24 éves, de már beírta magát a magyar labdarúgás történelmébe. Az újpesti focista a magyar-skót Európa-bajnokság mérkőzésen lőtte első gólját a válogatott tagjaként, amivel el is döntötte a meccset; 3 értékes ponttal megadta az esélyt Magyarországnak, hogy továbbjusson a nyolcaddöntőbe. De hogy ez végül sikerül-e, az csak szerdán fog kiderülni, most azért kell a hazaiaknak szurkolniuk, hogy ne nyerjenek az F-csoportban se a csehek, se a grúzok; ha ez sikerül, akkor a magyar válogatott továbbjut.

A skótok elleni győzelem egy olyan lökést adott most Szoboszlai Dominikéknak Kabát Peti szerint, ami elég erős ahhoz, hogy esélyünk legyen a portugálok ellen - hiába őket tartják az EB egyik nagy esélyeseinek. Kabát Peti meg van győződve róla, hogy a magyar csapat benne lesz a legjobb négyben az idei Európa-bajnokságon. Az újpesti labdarúgó a Nemzeti Sportnak nyilatkozott erről, illetve arról, hogy mi a véleménye Csoboth Kevin bravúros góljáról.

Kabát Peti a karján mutatta meg, hogy még mindig libabőrös tőle, annyira szenzációs lövés volt, és azt is elárulta, hogy rögtön a meccs után egy üzenetet küldött a magyar válogatott hősének, hogy elmondja neki, mennyire büszke rá. Az üzenetben azt írta le, hogy nemcsak ő, de az egész ország büszke lehet rá, ez pedig kétségkívül olyan dicséret, ami egyrészt váratlanul érhette Csoboth Kevint másrészt boldoggá tehette őt, hogy éppen Újpestről kap majd egy ilyen levelet.

Kabát Peti egyébként jól ismeri Csoboth Kevint, akinek nem volt egy jó idénye most az Újpestben; a NSO riportere ki is hangsúlyozta, hogy nemcsak a Mezőkövesden lőtt gólja után, hanem most a skótok elleni lövése után is elsírta magát. Ezzel kapcsolatban Kabát Peti azt mondta, hogy a 24 éves focista most felszabadult, és az önbizalmának jót tett az, hogy most egy ilyen fontos mérkőzésen gólt tudott lőni.

Az RTL sztárja ugyan a csoportmérkőzésekre nem tudott kimenni az elfoglaltságai miatt, de azt mondta, ha Magyarország most továbbjut a nyolcaddöntőbe, akkor mindenképpen a helyszínen fog a csapatunknak drukkolni, amikor pályára lépnek Portugália ellen.