promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így hergeli a Fradistákat az egyik legnépszerűbb magyarországi üzletlánc, a válasz sem maradt el

Így hergeli a Fradistákat az egyik legnépszerűbb magyarországi üzletlánc, a válasz sem maradt el

Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Ez néhány drukkernél rendesen kiverhette a biztosítékot.

Nem először láthatunk meglehetősen zsibbasztó poénokat az Alditól, a legtöbbször azonban nagyon is eltalálják ezeket, melyekre amúgy a közösségi oldalakon is vevők az emberek. És hát a humor is olyan dolog, amivel vevőket lehet csalogatni a boltokba.

Csakhogy nem mindenkinek ugyanolyan a humora. Vagy csak szimplán nem szeretik, ha valami olyasmivel viccelődnek, ami a szívügyük. A foci pont ilyen, az ultrák pedig véresen komolyan veszik csapatuk hírnevét, a környék lojalitását a klubhoz, a címer és a mez tiszteletét.

Idehaza a legnagyobb rivalizálás egyértelműen a Ferencváros és az Újpest között van, hosszú ideje megy az adok-kapok, nem csupán a pályán, hanem azon kívül is, a nagyobb balhéktól az ártatlan csipkelődésig a konfliktusok skálája szinte végtelen.

Legutóbb a lila-fehérek ultrái például azért nem mentek el a derbire, mert kiakadtak rajta, hogy azt az utolsó fordulóban, a Fradi bajnoki címét ünnepelve kellett azt megrendezni, hogy a legnagyobb riválisuk asszisztáljon az újabb aranyéremhez.

Ez most ugyan némileg ártatlanabb szituációnak tűnhet, de így is olaj lehet a tűzre. A Trollfoci kiszúrta ugyanis, hogy egy meglehetősen áthallásos üzenettel szeretné a ferencvárosiak figyelmét felhívni a portékájukra, ami nem mellesleg lila-fehér színekben pompázik.

„Ez a lila hagyma Ferencvárosban is bajnok”

– áll az óriásplakáton. Persze a válasz sem maradt el, Újpesten is hasonló reklámmal borzolták a drukkerek idegeit.

„Ezt a zöldpaprikát még újpesten is csípik”

– így a másik plakáton.

Hogy mennyire válik be, az a plakátok állapotáról várhatóan hamarosan kiderül, és nem is adnánk különösebb ötleteket az Aldinak, hiszen szemlátomást elég jó marketingeseik vannak, de lilakáposztával és salátával is el lehetne játszani ugyanezt mondjuk a következő szezonban.