promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak az üzletet látták Magyar Péterben? Furcsa dologgal lepték meg országjáró körútján
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi különlegesség várta az egyik vidéki állomásán, erre ő maga sem számíthatott.

Magyar Péternek újabb meglepetésben volt része, habár ez egyértelműen a kedvesebbek közé tartozott. A politikai csatározások és elképzelések sodrásában nem árt egy kis hűsítő finomság, hátha utána kedélyesebben látja mindenki a világot.

Mezőtúron ugyanis az egyik cukrászdában úgy döntöttek, hogy egy TISZA fantázianevű fagyival is megpróbálkoznak, a képek alapján pedig volt is rá kereslet. Az ötlet egyébként nagyon is okos volt, hiszen a közelben mondott beszédet Magyar Péter, így támogatói valószínűleg előtte és utána is elsétálhattak a fagyizó körül.

Persze azt is gondolhatjuk, hogy valaki csak a kínálkozó üzleti lehetőséget látta ebben, ám valószínűbb, hogy pusztán így próbálta meg kifejezni támogatását. A városban ugyanis meglehetősen sokan várták a politikust, aki a közelgő választásokra készülve kampányol szerte Magyarországon.

Hasonló dolgokkal persze már máskor is találkozhattunk, mindenki úgy fejezi ki támogatását, ahogy tudja, találkozhattunk már Fidesz-tortával is, tavaly a Demokratikus Koalíció pedig tortaversenyt hirdetett a szimpatizánsainak.

Ugyanakkor nem mindig voltak ennyire kedvesek és édesek a politikai indíttatású elnevezések, példának okáért Rákosi Mátyásról egy mai napig létező kórházat neveztek el Észak-Koreában. Igaz, ez nem egy támogató ötlete volt, mindinkább a két ország közötti baráti kapcsolat megerősítésének szánták.

Azóta nagyot fordult a világ, de a kampányokon még mindig lenne mit finomítani. Rengeteg a plakát, a szórólap, melyekre hatalmas összegek mennek el, többségük pedig a kukában landol. Az ilyen és ehhez hasonló fagyis ötletek sokkal költséghatékonyabbak, a politikai programokat pedig online részletesebben át lehet böngészni, és nem is kell hozzá papírt pazarolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás