promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsöprő számot közöltek Magyar Péterről és a pártjáról, kiderült, hogy valóban bejárta az országot
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos számok érkeztek azoknak, akik kíváncsiak Magyar Péter eddig teljesítményére.

Az elmúlt időszakban a magyar sajtóban elképesztő mennyiségű cikk jelenik meg Magyar Péterről, illetve a Tisza Pártról is. Az egyik és a másik oldalon is, miután Varga Judit exférje a kegyelmi-botrány, illetve Novák Katalin köztársasági elnök távozása után a sajtó elé lépett, szinte felfordult a világ Magyarországon. A politikai paletta teljesen megváltozott, ás már a június 9-i voksolás is alapjában fogja megmutatni, hogy milyen erőviszonyok uralkodnak Magyarországon a pártok között.

Lesz hatalmas meglepetés vagy éppen marad minden a régiben?

Kiderül pár napon belül, és eldöntheti az eredmény azt is, hogy a következő választásokra hogyan alakul majd a kampány.

Előbb azonban komoly számháború zajlik, korábban még arról is nagyon sok vita volt a sajtóban, hogy pontosan mennyien lehettek Magyar Péter nagyszabású rendezvényén a Kossuth téren, ám a Lakmusz ezt pontosan kiszámolta, így tudhatjuk a számokat.

Magyar Péter nagy országjárásra indult, és akik követik őt Facebook-on vagy egyéb közösségi média felületen azok tudhatják, hogy elképesztően sok településen jelent meg, az élő eseményeket is lehetett követni a közösségi oldalán. Ám sokan kíváncsiak a pontos számokra, a Népszava pedig ebbe enged nekünk betekintést.

Mégis mennyi az annyi?

A lap összesítése szerint Magyar péter öt hét alatt Magyarország 15 vármegyéjében járt, és ezen idő alatt 158 településen fordult meg. A legtöbb helyen mondott is beszédet, 111 videó került fel ezekről az eseményekről. Az országjárás április 17-én kezdődött, és öt hét alatt 6760 percet beszélt azoknak, akik megjelentek a hirdetett eseményein.

Ez pedig azt jelenti, hogy 112 órát beszélt összesen ezen idő alatt.

Debrecenben is hatalmas tömeg várta, ez a felvételeken is látszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás