promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett a döntés Szoboszlai Dominikról Liverpoolban, a szakértők végül ennyi pontot ítéltek neki a szezonbeli teljesítményére a 10-ből
Borítókép:  Marco Canoniero/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontozták a Liverpool FC valamennyi játékosát, Szoboszlai ilyen pontot kapott.

Vége lett az őrült szezonnak, amely Jürgen Klopp utolsó tánca volt a Liverpool FC élén. Kilenc feledhetetlen és gyors év után távozott a német Angliából, nagy sikerekkel és megannyi elszalasztott lehetőséggel a háta mögött. Talán, ha nincs a Manchester City elképesztő teljesítménye, akkor a Liverpool akár három bajnoki címet is begyűjthetett volna, ám Pep Guardiola nagy ellenfél volt.

Jürgen Kloppot is értékelté ka szurkolók, és egyértelműen kimondták, hogy az utóbbi 30 év egyik legjobb menedzsere volt a Liverpool élén, úgy adta át a csapatot az új edzőnek, Arne Slot-nak, hogy az egy erőtől duzzadó és sikerre éhes kompánia.

A This is Anfield nevű liverpooli oldal most a szezon végén minden játékosnak megadta a pontokat, így lehet látni, hogy alulról vagy felülről lógott ki az adott játékos a csapatból, amely a szezon végére kicsit leeresztett.

A két kapus, Kelleher és Alisson mind 8-8 pontot kaptak a szezonbeli teljesítményükre, ők nagyon kimagaslottak a szezonban a Liverpool FC-ből. Az egyik legnagyobb meglepetés azonban Jarell Quansah volt, aki minden tekintetben kimagaslott a csapatból a pályán mutatott játék alapján. Fejjátéka is domináns volt, és még az angol kapitány is felfigyelt rá, így pedig helyet kapott az angol válogatottban is.

Akadnak hatosok is, de sok a hetes osztályzat a szakértőktől a Liverpool-játékosokra.

Végül Szoboszlai Dominik is hetest kapott. A szakemberek szerint a szezon első felében tényleg megérdemelte, hogy Steven Gerrardhoz hasonlítsák, ám a szezon második felére elfáradt, és a sérülések sem jöttek jól neki. A lap azonban úgy ír róla, hogy a következő szezonban még sokkal több lehet benne, tehát összességében Szoboszlai nem lógott ki a Liverpoolból a lap szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás