promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes betegség miatt kellett megműteni az ország kedvenc sportriporterét, hónapokig tarthat a felépülés
Borítókép:  YouTube / TV13
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, miért nem hallhattunk az elmúlt hetekben. Sokáig volt kórházban, most otthonában gyógyul Hajdú B. István.

Ha sportközvetítés, akkor Hajdú B. István. A hangja és jellegzetes gólörőme egybeforrt a magyar válogatott mérkőzéseivel, csakúgy, mint a Bajnokok Ligája találkozókkal. Sokaknak feltűnt azonban, hogy az elmúlt hetekben nem ő ült a mikrofon mögött, valamint a stúdióban sem lehetett látni.

Az aggodalmat tovább tetézte, hogy egy április 5-re, Debrecenben meghirdetett, a nevével fémjelzett kerekasztal beszélgetés is elmaradt, a közösségi oldalon közzétett kapcsolódó bejegyzésben pedig többen is jobbulást kívántak neki.

Most úgy döntött, hogy ideje véget vetni a találgatásoknak, és a Sportal érdeklődésére elmondta, mi áll a távolléte mögött:

„Annyit elmondhatok, hogy két és fél hétig voltam kórházban. Megműtöttek, és immár otthon lábadozom. A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom.”

Hajdú B. István azt is hozzátette, hogy mostani betegsége és az évekkel ezelőtti szívinfarktusa nincsenek összefüggésben egymással. Jelenleg viszont az a lefontosabb, hogy gyógyuljon és erősödjön, ám azt azért elárulta, hogy mikor szeretne újból munkába állni:

 „Ha azt kérdezné tőlem valaki, hogy vagyok, akkor azt válaszolnám: a körülményekhez képest jól, de a jelek szerint az ember maga sem tudja, hogy igazán hogy van. Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek”

- fogalmazott az 54 éves riporter, hozzáfűzve, hogy otthona nyugalmából természetesen továbbra is rendszeresen követi a világ fontosabb sporteseményeit, drukkol a magyaroknak, és igyekszik minél hamarabb meggyógyulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás