promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a durva jelenetet Real Madrid BL-meccsén nem közvetítette a tévé, de a drukkerek kiszúrták a stadionban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid és a Manchester City éles harcot vívott egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjében, de a lelátón is történtek durva dolgok.

A címvédő Real Madrid hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntős párharcának keddi első mérkőzésén. Végül a statisztikák is kiegyenlítettek lettek.

Érdekes volt, mert aki látta a meccset, kiszúrhatta, hogy a Manchester City kezdte jobban az összecsapást, és a Real Madrid szerzett gólt a semmiből, majd ez az egész megfordult. A címvédő spanyol csapat nagyon megnyomta a második félidő elejét, de aztán érkezett a Manchester City gólja. Az egyik gólszerző Vinicius Junior, míg a másik Kevin De Bruyne volt.

A hajrában talán kicsit ismét fölényesebben játszott a Real Madrid, de az eredmény már nem változott. További érdekesség, hogy a spanyol címvédő vezetőedzőjének, Carlo Ancelottinak ez volt karrierje 190. mérkőzése a sorozatban, amivel beérte a BL-örökranglista élén Sir Alex Fergusont trénerként.

Ancelotti remekül tervezte meg a taktikát, aminek az egyik fő eleme az volt, hogy ki kellett venni a játékból Erling Haalandot. A Real Madrid védője, Antonio Rüdiger átvitt értelemben ott lihegett a norvég csatár nyakában, akit így nem is hagytak érvényesülni.

Erling Haaland édesapja elutazott Madridba, így személyesen nézte meg a fiát, na meg a feszült mérkőzést. Természetesen nem csak a pályán volt ingerült a hangulat, hanem a lelátón is.

A norvég sztárfocista édesapja, Alf-Inge Haland nem kezelte jól a Real Madrid drukkerek provokációját, mivel beintett nekik, és állítólag mogyoróval is megdobálta őket. Természetesen már azokat a jeleneteket sem lehetett látni a tévében, amikor kivezetik a díszpáholyból. A visszavágó meccsét valószínűleg már nyugodtabban nézheti végig a Manchester City stadionjában, amit jövő héten szerdán játszanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás