promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborítóan pökhendi gyűjteménye van a világ legjobb csatárának
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol Manchester City sztárja, Erling Braut Haaland bátran herdálja a pénzét a csúcsgázsijából.

A világ egyik legmenőbb klubja az a Manchester City amely az egykorvolt kiscsapatból mára az egyik legjobb keretet rakta össze, köszönhetően a közel-keleti tulajdonosi körének, amely nem sajnálta a font milliókat, vagyis inkább mostanra már milliárdokat beleölni. Körülbelül tizenöt éve már, hogy szinte talicskával öntik a pénzt az angolokba, akik rendre hozzák is a remek eredményeket, igaz, a nagy nemzetközi siker még mindig várat magára, lévén a Bajnokok Ligájában eddig csak egyetlen vesztes döntőre tellett tőlük. Eközben odahaza a saját bajnokságukban, vagyis a Premier League-ben szinte folyamatosan a csúcson feszítenek. 

A kékmezesek mostani legveszélyesebb fegyvere egyértelműen Erling Haaland. A 23. születésnapja előtt álló csatár a Cityn kívül még a gyengécske norvég válogatott játékosa, így utóbbinál nem kell nagy próbatételekben részt vennie. Az északiak utoljára 1998-ban jártak világbajnokságon, míg Eb-n 2000-ben. Ennek megfelelően Haaland az ideje nagy részét annak a Citynek szentelheti, amelynek egykor a saját édesapja is játékosa volt. Persze a termetes szőke támadó nem most tűnt fel, korábban a német Dortmundban is ontotta a gólokat. A Borussia pedig nagyon nehéz szívvel engedte el legjobban fizetett focistáját. 

Ugyanis Haaland a németeknél sem keresett rosszul, de a manchesterieknél csapott igazán bele a lecsóba: hetente körülbelül 120 millió forintnak megfelelő fontot vihet haza. Ebből pedig telik számára egy olyan költséges hóbortra, mint a drága karórák begyűjtése. A Sun című brit bulvárlap kigyűjtötte, hogy a norvég gólgép minimum tíz darab méregdrága órát hord, amelyek együttes értéke még az egy millió fontos is meghaladja. Ez körülbelül az egy havi keresete. Az irigylésre méltó ékszernek is betudható órák többsége Rolex, melyek értéke 15 ezer és 240 ezer font között mozog. A két legdrágább azonban a felső prémium kategóriába tartozó Audemars Piguet Royal Oak órái, amelyek közül az egyik több, mint 280 ezer fontot kóstál. 

Állítólag az ifjú Haaland szereti az extrém autókat, bár erről az imádatáról még nem jelent meg gyűjtés. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás