promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester City sztáredzőjének szívét összetörte a világ legismertebb színésznője
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Guardiola és a Manchester City éppen földbe döngölte Szoboszlai Dominiket és társait, aztán egy hihetetlen interjút adott.

Sajnos a legmagyarosabb német csapat, vagyis a sérült Gulácsi Pétert nélkülöző, de még így is az Orban Willi és Szoboszlai Dominik párossal kiálló RB Leipzig arcpirítóan sima vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Red Bull által szponzorált Bundesliga-klubot az angol bajnok Manchester City ütötte el a továbbjutástól. A kékmezesek hazai pályán egy sima hetessel küldték haza a lipcseieket, a mezőny legjobbjaként Erling Braut Haaland brillírozott. A norvég csodacsatár alig egy óra alatt ötször talált be, és a rekordot jelentő hatra csak edzője döntése miatt nem volt esélye.

Történt ugyanis, hogy Guardiola mester látszólag taktikai okokból hozta le Haalandot, aki beállította Lionel Messi egy meccsen lőtt ötgólos rekordját, ám lecserélése miatt azt megdöntenie nem sikerült. A rosszmájú újságírók szerint A katalán tréner nem szerette volna, hogy új pártfogoltja a régi kedvence fölé nőjön. A riporterek a 7-0-s győzelem után képtelenek voltak visszafogni magukat, ám Guardiola levegőnek nézte az erre irányuló érdeklődést. Sőt, a sztáredző röpke elmebaj jeleit mutatta, lévén egy teljesen irreleváns történetet kezdett megosztani a nagyvilággal.

„Elárulok neked valamit. Három embert bálványozok: Michael Jordant, Tiger Woodsot és Julia Robertset, nyilvánvaló okokból. Néhány éve Julia Roberts Manchesterbe jött. Nem a 90-es években, amikor Sir Alex Ferguson sorra nyerte a címeket, hanem abban az időszakban, amikor jobbak voltunk, mint a United, négy vagy-öt éve. Hova ment el látogatóba? A Manchester Unitedhez. Hozzánk nem jött el. A bálványom. Szóval bármi is történik, még ha meg is nyerném a Bajnokok Ligáját, az sem mérhető ehhez a csalódottsághoz, amit átéltem”

- idézte az M4Sport a kétszeres Bajnokok Ligája győztes mestert. 

Állítólag Julia Roberts valóban hatalmas Manchester United rajongó, melyről a pletykák szerint 18 éves fia, Finn Moder tehet. A srác már többször elcipelte anyját az Old Traffordra, a "Vörös Ördögök" legendás otthonába. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás