promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány Párizsban: bugyi nélkül kellett Messiék meccsére mennie a foci-vb szexbombájának
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegény Ivana meztelen modellnek érzi magát a Franciaországban ellopott bugyik nélkül, pedig marad még egy böröndje, mielőtt kénytelen volt magát belevetni a párizsi éjszakába. 

A 30 esztendős Ivana Knöll kissé későn érő típusnak számít a világelitbe berobbant modellek között. A horvát származású, de Németországban született lány nevét csak az elmúlt év végén megrendezett foci világbajnokságon jegyezhettük meg. A jó Ivana nem az a kifejezett sovány, csont és bőr modell alkat, hanem az az igazán kívánatos telt idomú, vastag combokkal rendelkező szépség. Bár egyértelműen látszanak rajta külső beavatkozás nyomai, egészen kívánatos a látványa, főleg, hogy gyakran meg is mutatja magát hol több, hol kevesebb ruhaneműben. 

Most a párizsiak örülhetnek, ráadásul duplán. Történt ugyanis, hogy a fiatal lány egy hosszú hétvégére érkezett még pénteken a szerelem és a franciák fővárosába. Azonban a reptéri szemléje után észlelte, hogy a kettőből már csak egy bőröndje maradt. Balszerencséjére éppen azt a csomagját nyúlták le, melyben egyéb ruhái mellett azok szexi bugyijai lapultak, melyekkel el szerette volna káprázatni vendéglátóit előbb a Hangar Y-ban, majd a parc des Prince-ben. Természetesen Ivana mindez szomorúan árulta el 3,5 millió Instagram követőjének: a Sun eredeti cikkében.

Az immár világszerte ismert modell azért nem búslakodott sokáig, és a jóakaróinak, illetve a szponzoroktól begyűjtött pénzeknek köszönhetően bevásárolt magának valamelyik menő párizsi butiksoron. Aztán ígéretének megfelelően egy óriási buliban jelentkezett a Hangar Y-ban, ahol a híres dél-afrikai dj, Black Coffee lépett fel.

A hétvégi kirándulás itt még nem ért véget. Ahogy az várható volt, Ivana tiszteletét tette tegnap este a Paris Saint-Germain futballcsapatának otthonába is. Mindez aligha meglepő, lévén ebben a klubban focizik két nagy kedvence, Kylian Mbappé és Lionel Messi is. Sőt, azon is meglepődnénk, ha Neymarért nem rajongana a hölgyemény. A horvát vendég végül szerencsét hozott a francia liga egyeduralkodójának, és simán megverte a Nantes együttesét. Knöll kisasszony persze már a helyszínről posztolt a rajongói kedvéért. Reméljük, hogy a vékonyka ruha mellett volt ideje magára kapnia egy frissen vett bugyit.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás