promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ész megáll - mit művelt már megint Cristiano Ronaldo?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy évvel a tragédia után újra mosolyog, de valami nem stimmel...

Egészen biztos, hogy a katasztrófa szóval tudnánk leírni a világhírű futballsztár, Cristiano Ronaldo 2022-es évét. A portugál támadót kidobták a csak szenvedő Manchester Unitedtól, a hazája válogatottjával visszafogott eredményt ért el a pár hónappal ezelőtti világbajnokságon. Azonban a szakmai kudarcoknál egyértelműen jobban fájlalta Ronaldo, hogy ikrekkel terhes kedvese, Georgina Rodríguez csak kislányuknak adhatott életet. Ugyanis Ángel nevű kisfiúk sajnos nem élte túl a szülést. 

A tragédia a kis Bella Esmeralda érkezése mellett is természetesen roppant lesújtó volt a szülők számára. A korábbi bugyimodell azért is került padlóra a szülés után, mert már korábban is volt három vetélése, és az egészsége, illetve formája is rendre megsínyli a terhességeit. A ma egy éves születésnapját ünneplő kis Bella már a második közös gyermeke a párosnak. A Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárjának összesen öt gyermeke van már.

A manapság a szaúdi Al-Nassrban focizgató Ronaldo első gyermeke Ronaldo Junior, aki 2010-ben látta meg a napvilágot. A kisfiú anyja ismeretlen, születése óta apja neveli, annak szakasztott mása, roppant tehetséges labdarúgó-palánta. 2017-ben született meg egy béranyától Eva és Mateo, majd ebben az évben megszült először Georgina is, mégpedig Alana Martinat. Ennyi év kihagyás és próbálkozás után várták 2022. elejére az újabb ikerpárt, amelyet végül a szörnyű sorscsapás árnyékolt be.

A férjéről mindig csak imádattal beszélő Georgina a stresszes manchesteri időszak ellenére sem kívánta soha megkövezni és hibáztatni Ronaldot az eset miatt. Látszólag a pár között továbbra is teljes a harmónia. Ezt pedig nagyon jól tükrözi, hogy "CR7" először posztolt fotót Bella Esmeraldaval, mintegy felköszöntve a kicsit első szülinapja alkalmából. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás