promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo barátnője valóban ennyire borzalmas ember? Súlyos titkok derültek ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Georgina Rodríguez nagyon úgy tűnik, hogy hátat fordított a családjának.

Tavaly októberben robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo párja ikrekkel várandós, szóval a Manchester United támadója hamarosan hatgyermekes apa lesz.

Georgina Rodríguez első gyermeke Alana Martina dos Santos Aveiro 2017 novemberében született, az viszont nem lehet tudni, hogy Ronaldo másik három gyermekének ki az igazi édesanyja, mivel béranya hozta őket a világra.

Bár Ronaldo csapata nem áll túl jól a Premier League-ben, de a párkapcsolatával semmi gond nincs, és hát ez a legfontosabb.

Azonban Georgina Rodríguez családjával más a helyzet. A Blikk olyan nyilatkozatokat szedett össze, amik azt mutatják, hogy Ronaldo barátnője hátat fordított nekik.

„Amikor a fiam születésnapja volt, megkérdeztem, megkérné-e Cristianót, hogy írjon alá egy mezt a fiamnak, de ő azt mondta, nem fogja zavarni, mert éppen nyaral"

– idézte a lap Patricia Rodríguezt, Georgina féltestvérét.

Ronaldo párjának nagymamája úgy halt meg, hogy nem is láthatta élőben a dédunokáját, Georgina csak egy fotót küldött róla.

„Csak egyszer-kétszer hívott fel, amióta Ronaldóval jár, nem foglalkozik velünk”

- mondta Jesus Hernandez, Rodríguez nagybátyja.

Georgina Rodriguez az Észak-Spanyolországi Jacában, a Pireneusok közelében található kisvárosban nőtt fel. Ha igazak ezek a pletykák, akkor végképp elfelejtette, hogy honnan indult.

Hamarosan jön a Netflix dokumentumfilmje, ami bemutatja majd Georginát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás