promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsöprő erejű videó terjed Szoboszlai Dominikról, itt a bizonyíték arról, hogy mit érez a Liverpool iránt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felvétel már négy éves, a jelenből nézve igazán izgalmas.

Amikor a nyáron Szoboszlai Dominik a Liverpool FC játékosa lett, olyan volt, mint amikor egy nagy gyermekkori álom válik valóra. A világ egyik legjobb csapatához, de mindenképpen ahhoz a klubhoz igazolt, amelynek valószínűleg a legodaadóbb szurkolói vannak a világon. Az Anfield Road az ellenfelek számára maga a pokol, és a Liverpool alig veszít otthon mérkőzést. Ne mcsoda, hogy mindenki szeretné megtapasztalni ezt a fantasztikus miliőt egyszer az életben, akár ellenfélként a pályán.

Most a Jürgen Klopp rajongói oldalon jelent meg egy videó még 2019-ből, amikor Szoboszlai Dominik még az osztrák FC Red Bull Salzburg játékosa volt, és a csapattal bejutottak a Bajnokok Ligájába. Ekkor még Erling Haaland is ebben a csapatban játszott, szóval egy nagyon erős osztrák bajnok jutott a Bajnok Ligájába. A csoportkörben pedig éppen a Liverpool FC-t kapta ellenfélként a csapat.

És előkerült egy videó arról az eseményről, amikor megtudják Szoboszlaiék, hogy mennek az Anfield Roadra. Íme a pillanat, és Szoboszlai ünneplése magáért beszél. Amúcs a csoportkörben végül az osztrák bajnok kétszer szoros csatában kapott ki a Liverpooltól, az Anfield Road-on például három gólt is tudtak rúgni a salzburgiak. Végül az osztrák bajnok harmadik lett a csoportban, hét pontot gyűjtöttek, többek között a belga bajnokot kétszer is legyőzték, az első meccsen otthon 6:2-re, azon a meccsen Szoboszlai lőtte a salzburgiak ötödik gólját.

Íme a videó, amelyben láthatjuk 2019-ben Szoboszlait is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás