promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik ezzel a gyönyörűséggel járkál, hosszú hónapok titkolózása után bukott le a sztárfocista
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon mit szól ehhez Gécsek Fanni? Bár már nincsenek együtt, biztos szívesen furikázott volna a csodaautóval.

Liverpool városa az utóbbi időben is már régen is nagyon sok mindenről híres volt, gondoljunk csak a Beatles-re, ám Magyarországon leginkább Szoboszlai Dominik átigazolása után legfőképpen a focicsapatáról ismerjük az angol város nevét. 

Hazánkat pedig Szoboszlai Liverpool-ba igazolása és a magyar válogatott remek szereplése ismét feltette a sportvilág térképére, így nem is csoda, hogy a külföldi lapok előszeretettel foglalkoznak velünk, próbálják gondosan elemezni, hogy mi lehet az a fantasztikus elem, amely Dominikot a csúcsra repítette.

Erről alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

A hatalmas siker után pedig nem is csoda, hogy Szoboszlai Dominik luxus dolgokra. A sztárfocista amúgy is impozáns autógyűjteménye pedig most újabb taggal bővült a magyar válogatott csapatkapitánya azonban nem árulta el, hogy milyen kocsi mellett tette le a voksát.

Most azonban fényderült a titokra, pár szemfüles szurkolónak ugyanis sikerült lekapnia Szoboszlait az új luxusverdájában.

Az Origo cikkéből kiderült, hogy Szoboszlai Dominik egykori csapatánál, az osztrák Red Bull Salzburgnál egy A5-ös Audit használhatott, majd azután, hogy 2021 januárjában Németországba, az RB Leipzigbe igazolt, vett magának egy Mercedes AMG G63-ast, aminek alapára körülbelül 80 millió forint. 

A 23 éves magyar játékos kocsivásárlásait a hírek szerint édesapja az eredményekhez kötötte, így nem meglepő, hogy nem sokkal azután, hogy tavaly nyáron a Liverpoolhoz szerződött, Szoboszlai vett is magának egy új autót. A Mercedes G-osztály megmaradt ugyan, de bővült is a flotta. Egy korábbi interjújában ezt meg is erősítette, de azt nem árulta el soha, hogy pontosan milyen autót választott. 

Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó. Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van

 - nyilatkozta tavaly sejtelmesen Szoboszlai.

Most azonban lencsevégre kapták a luxusjárgányt, amit az alábbi videóban te is megtekinthetsz!

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium original sound -
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás