promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eufórikus állapotban Magyarországról beszélt Szoboszlai német edzője élő adásban a tévében, nem akármit mondott
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp megkapta a kérdést, és menő dolgokat mondott eufóriájában.

Nagy nap volt vasárnap, azaz február 25-én a Liverpool FC életében, hiszen a szezonban az első kupadöntőjüket játszhatták Jürgen Klopp fiai, akik nagyon éhesen a sikerre. A német mester számára is fontos ez a szezon, fontosabb, mint a többi, hiszen ez az utolsó szezonja (egyelőre) Liverpool-ban, a szezon végével távozik, pihen egy kicsit. Az utolsó hónapokat pedig kamerákkal veszik, hiszen a korábbi híresztelések szerint jön majd egy dokumentumfilm Jürgen Klopp és a Liverpool utolsó táncáról, amely nem csak az utolsó együtt töltött pillanatokra fog koncentrálni, hanem egy olyan összképet fog adni Liverpool vörös feléről és a Liverpool FC-ről, amelyben megláthatjuk, hogy miért ilyen sikeres és ikonikus ez a csapat Angliában és az egész világon.

A film kimenetele persze nyitott, de minden egyes kupa és győzelem afelé visz, hogy egy sikeres edzősködés csúcsidőszaka legyen az utolsó év. A Liverpool minden kupában versenyben van, az elsőt már be is húzták, és vezetik a bajnokságot is.

Ez volt Szoboszlai első kupagyőzelme, és ugyan nem játszott a mérkőzésen, ott volt a társaival, és készült róla is kép, ahogy a kupát fogja. Közben pedig Jürgen Klopp-ot Magyarországról is kérdezték a mérkőzés után, ő pedig felszabadultan, eufórikus állapotában mondott igazán szívmelengető dolgokat, pedig látszódott az arcán is, hogy nem készült erre a kérdésre.

Monoki Lehet készített rövid interjút a német mesterrel, amelyben Jürgen klopp elmondja azt is, hogy egy nagyszerű ország Magyarország, nem volt még nálunk eleget, és az egyik következő úti célja majd Magyarország lehet. Klopp pedig viccesen azt is hozzátette, hogy majd megkérdezi Szoboszlai Dominikot, hogy Budapesten mit érdemes megnézni.

A Liverpool hosszabbításban nyert egy góllal a Chelsea ellen a Ligakupa-döntőben, természetesen hatalmas ünneplés volt a meccs után, még arról is készült kép, hogy Szoboszlai Klopp nyakába ugrott.

Íme a meccs utáni ünneplés a Vörösök öltözőjében:

(via Futballsport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás