promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hiba Szoboszlai Dominik kapcsán, közben megszólalt a játékos is a Ligakupa-döntő előtt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő a hiányzók névsora az év egyik legfontosabb meccsén.

Sajnos az elmúlt időszakban nem kaptunk sok olyan hírt, amely Szoboszlai kapcsán felkerülhetett volna az év legemlékezetesebb hírei közé, hiszen a magyar játékos január elején sérült le, és azóta csupán egy mérkőzésen lépett pályára, majd újra olyan hírek érkeztek, amelyek arról szóltak, hogy nem kockáztatnak Liverpoolban, hogy nagyobb baj legyen, így Szoboszlai ismét kezeléseket kapott. Pedig most Szalah távollétével nyílt volna nagyobb esély arra, hogy esetleg Szoboszlai jobban kipróbálhassa magát csatárként is.

Ám a biztonság a fő, és azért, hogy minél jobb állapotban térhessen vissza a pályára Szoboszlai, inkább kihagyott még néhány mérkőzést. És korábban ugyan több hír is érkezett arról, hogy visszatérhet az év egyik legfontosabb meccsén, a Ligakupa döntőjén a Chelsea ellen. A Sportal most arról írt, hogy a magyar játékos megszólalt a mérkőzés előtt a Match4 stábjának. 

Szoboszlai arról beszélt, hogy ő vállalta volna a kockázatot, hogy pályára lépjen a Chelsea ellen a Ligakupa-döntőben, ám végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, nehogy visszasérüljön. Szoboszlai azt is hozzátette, hogy nem viseli túlzottan jól, hogy nem játszhat.

Közben ezt a meccset már több oldal is úgy cimkézte, hogy a Carabao-krízis, hiszen a két csapatnak elképesztő mennyiségű hiányzója van sérülések miatt. A Liverpoolnál is elképesztő nevek hiányoznak, Nunez és Szalah is Szoboszlai mellett. Miközben több oldalon ismét belesétáltak abba a csapdába, mint még Szoboszlai Liverpoolba érkezésekor, hogy a nevét nem tudják helyesen leírni, sok oldalon különböző formában tűnt fel a magyar játékos neve, amikor a sérültek listáját tették közre.

Volt Szoboslai, Szobozslai és Sobozslai is.

Szoboszlai neve, a név kiejtésének nehézsége pedig továbbra is téma Liverpoolban, és egy érdekes kis vicces történet is helyet kapott az egyik oldalon, amely szerint Szoboszlai nevének kiejtése már az iskolában is téma:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás