promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fradi-szurkoló magyar híresség várja a Slovan csapatát – közben a szlovákok már beszóltak a Ferencvárosnak
Borítókép:  MTI/Kovács Tamás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki egy nagyon feszült mérkőzés lesz a Ferencváros és a Slovan Bratislava összecsapása.

Tegnap a Ferencváros hazai pályán elég könnyedén, 5-1-re tudott győzni a kazah Tobol ellen, így sikeresen jutott tovább a Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójába. Egy különleges dolog is történt a mérkőzésen, mivel a zöld-fehérek századik gólját a legrangosabb európai kupasorozatban Adama Traore szerezte a negyedik percben.

A mali támadó bő negyedóra után duplázott, Aissa Laidouni 21. percben lőtt találata pedig végérvényesen eldöntötte a továbbjutást. A vendégek erejéből már csak a szépítésre futotta, de erre a magyar bajnok a második félidőben a csereként beállt Fortune Bassey duplájával válaszolt.

Közben ismét megcsodálhattuk Szabó András Csuti gyönyörű szerelmét. A magyar celeb és a párja a helyszínen szurkolták ki a továbbjutást a Ferencváros csapatának. Csuti már az Instagramon is írta, hogy ebből sima továbbjutás lesz – igaza lett.

Közben ugyebár eldőlt az is, hogy a Ferencváros ellenfele a szlovák Slovan Bratislava lesz. Kimondhatjuk, hogy az elmúlt évtized egy legfeszültebb összecsapása lesz ez.

„Gyere Slovan, 30 éve várunk rátok!”

- írta Csuti, aki valószínűleg akkor erre a meccsre is ki fog látogatni, ha teheti.

A Blikk szúrta ki, hogy egy helyi szlovák lap, a Pravda elég erősen odaszúrt a Ferencvárosnak egyet. A szurkolók így nem fogják őket jobban szeretni.

„Futballzsoldosok, orosz vezetés alatt... ez a Ferencváros. A híres magyar márka manapság már nem is annyira magyar. Csak egy magyar játékos játszik rendszeresen a kezdőcsapatában”

- írták a cikkben.

A BL-selejtező második fordulójának első felvonását jövő szerdán 20 órakor rendezik a budapesti Groupama Arénában, míg a pozsonyi visszavágóra július 27-én, szerdán 20.30 órakor kerül sor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás