promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis az egész ország előtt kellemetlen helyzetbe hozta Csutit
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis egy privát beszélgetésből ragadott ki egy pillanatot, majd megosztotta a követőivel.

Curtis hosszú ideig egészen botrányos életet élt, ez pedig akkor csúcsosodott ki igazán, mikor Majka pár éve egy fellépésen ország-világ előtt kiteregette a drogproblémáit. A rapper azóta szerencsére összeszedte magát és tiszta lappal folytatja tovább, hiszen jelenleg az a legfőbb célja, hogy a lehető legjobb édesapja legyen a pici fiának – minden bizonnyal ezért is kérte nemrég egy orvos segítségét, hogy jobb formába kerüljön:

Curtis és Majka azóta kibékültek, újra barátok és szinte folyamatosan járják az országot, hiszen elképesztően sokan kíváncsiak a fellépéseikre. Sőt, nemrég még Erdélyben is kint voltak, ahol természetesen egy fantasztikus show-t adtak, ráadásul még Kulcsár Edina exe, Csuti is tiszteletét tette a koncerten – bár ez nem annyira meglepő, mivel nagyon jó kapcsolatot ápol Curtisszel.

Csuti és Curtis valószínűleg tényleg igazi barátok, hiszen a rapper a minap megosztott Insta Storyként egy bizonyos szempontból egészen kellemetlen, bár sokak szerint inkább mókás felvételt az üzletemberről, aki még csak meg sem orrolt ezért rá, pedig lett volna rá oka, mivel egy privát beszélgetés nyilvánossá tételéről van szó.

A képen az látható, ahogy Curtis vígan videóchatel Csutival, akin meglepő módon éppen egy hatalmas arcmaszk van, minden bizonnyal azért, hogy jól nézzen ki az arcbőre – az ilyen „intim” szépségápolási titkokat pedig nem igazán szokták megosztani a világgal a magyar férfi celebek, mivel sokan úgy gondolják, hogy nem férfias az ilyesmi, pedig valójában nincs ezzel semmi gond.

„Rosszabb vagy, mint a paparazzik b*szki!”

– írta Csuti Curtis fotójára.

Természetesen nincs harag közöttük, hiszen csupán egy vicces baráti szívatásról van szó. Csuti és Curtis pár napja is csináltak hasonlót, bár akkor Kulcsár Edina egykori szerelme eléggé pórul járt a végén, és erről videó is készült, ami az alábbi cikkünkben megtekinthető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás