promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos videó került ki Curtisről, az egész ország erről beszél most
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis mellett Kulcsár Edina exe, Csuti is kellemetlen helyzetbe keveredett.

Az ország egyik legismertebb rapperének, Curtisnek rengeteg botránya volt az utóbbi években, hiszen egyebek között Majka egy koncerten mindenkinek elmondta, hogy barátjának komoly drogproblémája van, ráadásul a Sztárban sztár című műsor felvételén sem jelent meg egyszer, ezzel pedig hatalmas felháborodást keltett mindenkiben.

Curtis azóta már összeszedte magát és folyton fellépésekre jár egyedül, illetve Majkával is, közben pedig boldog párkapcsolatban él a párjával, a kosárlabdázóként ismert Barnai Judittal – bár ha lehet hinni a pletykáknak, akkor sajnos már nincsenek együtt, de az még nem derült ki, hogy miért szakítottak, illetve komoly-e a dolog, vagy csak a „szokásos” összekapásról van szó.

Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy Curtis vígan éli az életét, hiszen jelenleg is újabb slágereken dolgozik, közben pedig a barátaival van és együtt hülyéskednek. Legutóbb például Csutival közösen készítettek egy videót, ami az eddigi visszajelzések alapján egyesek szerint elképesztően vicces lett, míg mások inkább kellemetlennek nevezték – attól függ, hogy milyen a humora az embernek.

A felvételen az látható, ahogy Csuti a medence szélén áll egy derekára kötött kötéllel, amit Curtis fog. A rapper azt találta ki, hogy a barátjának fel kell idéznie a dalszövegeit, különben hagyja őt a vízbe esni, az ismerten Fradista Csuti pedig két feladatot is hibátlanul teljesített, majd jött a fekete leves:

Curtis egy újpesti szöveget kezdett el mondani, ő pedig nem volt hajlandó folytatni, ezért csobbanás lett a vége.

A videó persze nem csupán a móka kedvéért készült el, hiszen Majka és Curtis július 2-án esedékes csíkszentsimoni fellépését reklámozták ezzel – de ettől függetlenül valóban humoros lett a végeredmény, ha valaki vevő az ilyesmire.

Itt lehet megnézni Curtis és Csuti felvételét, amit máris rengetegen megtekintettek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás