promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Putyin lánya kilépett a reflektorfénybe – így néznek ki az orosz elnök gyerekei
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Putyin egyik lánya állítólag elég fontos feladatot kapott az édesapjától.

Tovább folyik a véres háború Oroszország és Ukrajna között. Állítólag az oroszok ismét támadtak Donbaszban, míg az ukránok páncélosokat kaptak Amerikától. Több felvételen azt is megerősítették, hogy az ukrajnai Vinnicja városközpontjában orosz rakéták csapódtak be.

Bár az ukránok tényleg sok segítséget és fegyvert kapnak a nyugattól, közben Putyin csodafegyvere is szolgálatba állt. A portfolio.hu számolt be róla a The Drive információja alapján, hogy a K-329 Belgorod, az orosz haditengerészet legmodernebb, és leghosszabb atomtengeralattjárója.

Az oroszok fel is hozták példának, hogy ha bevetnék, akkor azzal egész partszakaszokat lakhatatlanná tudnák tenni.

Közben a háború miatt beindultak a pletykák is Putyinról, amik persze igazak is lehetnek. Az egyik legerősebb az volt, hogy az orosz elnök szeretője, Alina Kabajeva kislányt vár. Putyinnak hivatalosan két lánya van, akiket elismer a gyerekeiként a volt feleségétől, Ljudmila Putyinától.

Az orosz elnök 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját. Ljudmila 1985-ben Marija Putyinának, majd egy évvel később Jekatyerina Putyinának adott életet. Putyin és a felesége 2013-ban aztán elváltak, de az nem derült ki, hogy miért, szóval ott is maradtak a pletykák.

A napi.hu közben elég nagy dologról számolt be a Moscow Times értesülései alapján. Minden jel arra utal, hogy orosz államfő 35 éves lánya fontos állami megbízást kapott. Jekatyerina Putyina annak a testületnek az élén kap vezetői beosztást, amelynek az a feladata, hogy kitalálja, hogyan helyettesítsék az orosz vállalatok az Ukrajna ellen indított invázió miatt kieső nyugati importjukat.

Ha ez valóban igaz, akkor Jekatyerinának nem lesz könnyű dolga, mert egy erősen összetett feladatról van szó.

Putyin magánéletéről vajmi keveset tudni, de anno a Femina igyekezett bemutatni az orosz elnök lányait anno. Ide kattintva egy fotót is láthattok kettejükről, azonban érdemesebb megnézni azt ide kattintva, hogyan néznek ki most. Az utóbbin a jobb oldalon Jekatyerina, a bal oldalon pedig Marija látható. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás