promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb csapat szállt be a Lionel Messiért folytatott versenybe

Újabb csapat szállt be a Lionel Messiért folytatott versenybe

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nemcsak a Manchester City, de a Chelsea is szeretné megszerezni a Barcelonától Lionel Messit.

Ez év nyarán robbant a bomba: Lionel Messi bejelentette, távozna a Barcelonától. Hosszú hetekig ment az egyezkedés, majd végül az argentin labdarúgó a Goal-nak adott interjújában beszélt arról, a 2020/2021-es szezont még a katalán klubnál tölti. Messi bejelentését követően egy rövid ideig úgy tűnt, visszaáll a rendes menetbe a Barca élete, majd hirtelen jött a döntés a klubelnök részéről, miszerint a teljes vezetőség, élén Josep María Bartomeuval, lemond. A következő év elején tehát jöhet az elnökválasztás, s akárki is veszi át az irányítást, a legfontosabb tétel Lionel Messi ügyének a rendezése.

Már nyáron – akkor, amikor még minden bizonytalan volt – szó esett arról, hogy a játékos a Manchester Cityhez igazolhat, ahol újra együtt dolgozhat Pep Guardiolával. Az angol klub továbbra is nyitott arra, hogy leigazolja Messit, most azonban úgy tűnik, vetélytársa akadt.

A spanyol futball szakíró Guillem Ballague információi szerint ugyanis a Chelsea is érdeklődik Lionel Messi iránt. A londoni klub kész arra, hogy Messinek ajánlatot tegyen, amint lejár a szerződése – írja az Express.

Mivel Messi ingyen igazolható lesz, így a kérdés az lesz, ki, mekkora fizetést tud adni a labdarúgónak.

Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás